Ért valaki ahhoz, hogy a "nub"-ról megállapítja a kisbaba nemét ultrahangos fotóról? Kislány vagy kisfiú? Van kedvetek egymásét tippelgetni?
Figyelt kérdés
Aki ismeri a "nub" tehoryt és kicsit elmélyült benne,őket várom tippelni,egy kis játékra:)És mindenkit,aki meg szeretné tippeltetni a születendő kisbabáját 12-14 hetes 2D-s uh fotó alapján.#nem tippelés #ultrahangos fotó
2016. jan. 10. 14:22
61/186 anonim válasza:
62/186 anonim válasza:
Harmadik vagyok. 61-es, ha a lába fölötti pötty a nub, akkor kisfiú.:) Ha nem, akkor nem látszik valóban. Nincs másik képed?:)
63/186 anonim válasza:
64/186 anonim válasza:
52es szerintem is inkább kislány de nem látszik a nub egyértelműen.A 61es kérdezőnél sem egyértelmű de inkább kukacosnak tűnik :)
65/186 anonim válasza:
61-es vagyok, köszönöm szépen a tippeket! :)
Sajnos nincs másik képem, de a szonográfus is fiúnak tippelte. :) Nagyon kíváncsi leszek, 23-án megyek a 19 hetes uh-ra, és már van 2 lányom.
66/186 A kérdező kommentje:
52-es,neked kislánynak néz ki,de olyan hosszú neki a nubja,hogy így már nem vagyok benne biztos,de nem fölfelé áll az tuti:)Írj ha kiderült mert nagyon kiváncsi vagyok!
Itt a link hozzá.hogy mi is az a nub:
2016. febr. 8. 10:49
67/186 A kérdező kommentje:
61-es a tiéd kisfiú szerintem,nekem egyértelmű:)
2016. febr. 8. 10:51
68/186 anonim válasza:
De jó! Köszönöm kérdező
Én hiába nézem, nem látom :)
69/186 anonim válasza:
Újra 61-es vagyok, és most a Húgom kisbabája van a képen. Neki még egyáltalán nem mondtak a neméről semmit. Láttok valamit? :)
70/186 anonim válasza:
Csajosnak tűnik :)De egy közelebbi képet nem tudtok csinálni?Ha nagyítom, nagyon homályosodik!
Babszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!