Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5-6 hetes kismamák, hogy...

4-5-6 hetes kismamák, hogy vagytok? Voltatok már dokinál?

Figyelt kérdés
Én 4+4 hetes vagyok, dokinál voltam tegnap, 7 mm a petezsák. Tüneteim az erős hangulatingadozás, néha gyenge hányinger és feszülő mellek.
2016. jan. 9. 21:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Elhiszem h féltek , de gonsoljatok csak a jora !!!! Lehet én vagyok a fura de én nekem mar kerekedik nagyon picit minimálisan kifele a hasam pedig nekem lapos volt eddig ss ez mar két hete tart. Lehetséges szerintetek ? Maa nem de én es a párom egybol eszre vesszük. Nagyon izgatott vagyok. 9hetben. :)

J.

2016. jan. 18. 14:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdező? Minden oke?
2016. febr. 1. 10:08
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszi, jól vagyok. :) 8 hetes leszek holnap pont. Hányingerből kijutott, néha hányok is. És te?
2016. febr. 1. 21:52
 24/27 anonim ***** válasza:

Jaj de jo örülök nektek :)

En is mi is jol vagyunk. Ma először voltam egyutt a párommal, csak óvatosan.. Megis faj a hasam majdnem azota :(

Kicsit aggódom, remelem nincs baj .

Mi ma vagyunk 9hetes 3naposak.

Hányinger nalam mindennapos.. 2x hánytam eddig,de nagyon nem hianyzik :)

2016. febr. 1. 23:15
 25/27 anonim ***** válasza:
Na Mizu?hogy vagy? :)
2016. febr. 8. 17:15
 26/27 A kérdező kommentje:
Én borzasztóan. Holnap leszek 9 hetes. Folyton hányingerem van, elég sokat hányok is, gyenge vagyok. És te?
2016. febr. 8. 23:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Én tegnap töltöttem a 11. hetet,bár a baba méretei alapján 4-5 nappal kisebb. Az iszonyat hányinger kb. a 6-8 héten volt a legdurvább. Azóta is sokszor előfordul sajnos, amit most fokoz, hogy vírusos torokgyulladásom lett. Tiszta ideg vagyok, remélem a Kisbabánknak nem lesz baja emiatt. Többieknek kitartást!
2016. febr. 9. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!