4-5-6 hetes kismamák, hogy vagytok? Voltatok már dokinál?
Akkor sem kell megijedni ha nem lesz 6hetesen , de szerencsesek vagytok , nekem 7hetesen volt elosszor :) legkozelebb pedig 13hetesen kell visszamennem ami meglepo. En agusztus 26ra vagyok kiírva :) majd gondolok rátok ! :D
J.
Utolsó előtti vagyok:)
Nekem szept 2-Re mondta a doki! :))))
De jo majdnem egyszerre megyunk mind a hárman :)
Igen bar én személy szerint nagyon felek :D
J.
En is ne aggódj. Mindnetol. Volt egy vetelesem fel eve ,ezért is. Tudom,hogy 12.het utan is lehet baj,de akkor kevesebb az esélye. Addig meg mar orvoshoz sem megyek. Ma próbáltam beszerezni egy szivhang figyelot ma,(bar tudom ,hogy csak par het múlva lehet hallani vele,,mondjuk kitudja,mindenki mas,lehet sikerul) :)
De nem talaltam sehol.
A tünetektől is felek.. Egyiknap minden bajom van ,hányni nem hánytam meg..de nagyon hányingerem van ..ha éjjel felebredek(ami gyakran van mert pisilnem kell allandoan),es ébredés utan is. A hasam is gyakran faj..főleg ha oldalasan fekszem. Ilyenek. Tul aggódom lehet,de próbálok nagyon vigyázni :)
Egyebkent mennyi idősek vagytok?:) marmint hány évesek :)
Akkor el hiszem h félsz az egesztol, én nekem is most jelentkeztek a rosszuletek, sajnos semmit nem tudok letudzkolni a torkomon, minden rosszul esik de éhes vagyok es hajnalban én is legalabb ketszer kimegyek pisilni ! :D én 20 eves vagyok es mar egy eve vártuk a babankat :) vagyis terveztuk
J
Én nem csak pisilni,meg enni is ,ha mar nem birom! 😃
Allandoan ennek :(
169cm ,47kg szoktam lenni,jelenleg 50 vagyok. Egyebkent en 25 eves vagyok. A bebike Nekünk is tervezett! :)
Akartam szivhang figyelot venni ma,de nem kaptam. Igy rendeltem egyet! :)
Kiváncsi vagyok ,hogy lehet e majd hallani a picikét. Bar valaki azt mondja ilyenkor meg nem,csak 12-13hetesen,valaki azt mondja lehet hallani 6-7hettol is. :)
Neked is:)
A kicsi lányod,biztos nagyon varja a pici tesot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!