Volt olyan kozuletek, aki nem vette eszre a nyakdugo tavozasat?
Ha eszrevetted, akkor milyen volt?
Az szamithat joslofajasnak, hogy mar kb 1,5 oraja szinte folyamatosan huzodik a hatam, es neha a hasam is? Bar az nem olyan folytonos, mint a hatfajas.
36+1 hkm
Végig bizonytalan voltam mert vettem észre kocsonyás valamit 37 hetesen de több részletben, nem voltam benne biztos, hogy nyákdugó volt. Átlátszó volt. Aznap pedig amikor beindult a szülés barna folyásom volt, kórházban azt mondták tágulási vérzés. Na az meg nem volt kocsonyás. Szóval mi volt végül a nyákdugó sosem derült ki. 3 hét volt a 2 eset között. Egyébként az első eset után sokkal erősebben és sűrűbben lettek jóslóim és a derekam is akkor kezdett fájni.
Nem szerintem, a jósló nem szinte folyamatos, hanem rendszertelen időközönként érezhető méhösszehúzódás.
Nekem is fájt a derekam, na az szinte folyamatos volt, szerintem ott kezdtem el nyílni is mert pár nap múlva már C2111 volt a méhszáj. De a jósló más érzés volt teljesen. Van akinek egyáltalán nincs, szerencsére ettől beindulnak a szülések, ne aggódj emiatt. :)
A nyákdugóhoz nekem nem volt szerencsém. 38+4-re Niagara szerű magzatvízelfolyással indult a szülésem.
Se a szüléskor, se jóslókor nem fájt a hátam. Menstruációs görcsszerű jóslóim voltak derékba és combba sugárzó fájdalommal.
Nekem különböző okokból indították a szülésem, és a kézi tágítás után távozott a nyákdugó (kocsonyás-véres volt).
Jóslófájásom nekem egyáltalán nem volt (40+1-ig, akkor indították meg a szülést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!