Ha nem látom a nyákdugó távozását és a hasam sem szállt még le akkor nem várható a szülés?
Figyelt kérdés
Ez a kettő előfeltétele? 2-3 hete jóslófájásaim vannak, kezdek fáradni.2013. aug. 9. 17:19
1/7 anonim válasza:
Hivatalosan nem "előfeltétel" egyik sem.
Nálam a has leszállás háromból csak egyszer volt látványos, a nyákdugó viszont mindháromszor elment, utána tágulási vérzés kezdődött.
Szülésznőm szerint ha a nyákdugó nagyja elmegy, akkor 72 órán belül beindul a szülés. Ez nálam be is jött mindegyik alkalommal.
Hány hetes vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
38+1 vagyok, de már türelmetlen, és fáradt a jóslóktól és a melegtől.
2013. aug. 9. 17:41
3/7 anonim válasza:
smmi tünet előjel nem kötelező. A nyákdugó sok nőnek nem távozik. a has sem midnnekienk száll le.
4/7 anonim válasza:
A hasam nem szállt le, és a nyákdugóval sem tudom, hogy mi történt, illetve mikor. Szóval nem feltétel. Jön a hidegfront. Szerintem reménykedhetsz.
6/7 anonim válasza:
Nekem a nyákdugó 34 heesen elment! 37.hétben járok és a szülésnek még nyoma sincs!
7/7 A kérdező kommentje:
Igen egyben, bár már szeretném ölelgetni a babámat! :-) A jóslók csökkentek, szerintem én még októberben is egyben leszek. :-)
2013. aug. 11. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!