Jart valaki kozuletek igy?
Figyelt kérdés
35 hetes terhes vagyok es fozes kozben racseppent a hasamra egy kis forro viz csutortokon kell menjek a dokihoz,az eges szepen gyogyulgat de annyira ilyesztenek hogy nagyon felek hogy latszani fog rajta valami.szeretnem,hogy ha valaki jart igy, mondana valamit errol,vagy hogy jart igy mar valaki utottetek meg a hasatokat vagy ilyesmi2014. okt. 13. 17:13
1/10 anonim válasza:
Ilyesztenek??? Nem fog rajta látszani semmi.
2/10 anonim válasza:
Az anyósom korosztálya, engem is riogatott evvel. Amikor a lányomat vártam én is leforráztam magam, igaz nem a hasamat, de nem látszik semmi a lányomon. Mostani terhességem alatt is leforráztam már magam, és nem igazán aggódok ez miatt.
3/10 A kérdező kommentje:
igen,eggyesek olyan remtorteneteket kitalalnak hogy csuda.
2014. okt. 13. 17:45
5/10 anonim válasza:
Szia! Fú, most én aztán tényleg nem ijesztgetésből mondom, és tényleg ne halld meg, aki csak rosszindulatú. Mert amugy is ilyenkor szeretnek az emberek mindenfélét mondani a kismamáknak, de én egy pl vagyok, nekem a hasamon látszik egy kicsike(nagyságra mint egy 5 ft-os érme) barnácska folt mai napig. Anyukám idestova 25 éve járt így. Bár ezt mondom csak mesélem, mert biztos akad ilyen még számtalan a világban, de a rosszindulatú emberekkel meg ne foglalkozz. Ha véletlen így is lenne, hát az ellen úgy sem tehetsz semmit, de amugy tényleg nem is biztos. Ó, hány kismama "sérül" meg így-úgy, mégsem látszik minden babán. Üdv.
6/10 anonim válasza:
Gondolod, ha egy kismamának levágják pl a lábát, akkor a babának "visszafejlődik", és láb nélkül születik???
Bocsi a durva példáért.
7/10 anonim válasza:
Amit fent leírtál, az egy buta babona. Olyan van, hogy ha a kismama hasát valami komoly ütés éri, akkor az nyilván látszik a kisbabán, ha egyáltalán túléli. De az tényleg komoly trauma kell, hogy legyen. Ilyen, hogy rácsöppen, meg leforráz és akkor a gyereken látszani fog: ezek a babonák azokból az időkből származnak, amikor az orvostudomány még sok rendellenességre nem tudott magyarázatot adni, és az egyszerű népek próbáltak ésszerű magyarázatot találni rá.
8/10 anonim válasza:
nekem is van ilyen történetem:
anyum 8 hónaposan átesett egy pulikutyán mellkassal egy padra. Az öcsémnek (akivel akkor terhes volt) a mellkasán van egy pulikutya formájú barna folt.
Ez csak érdekesség, egy kis forrázástól semmi bajotok nem lesz, nyugi :)
9/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat azert megnyugodtam,es ha latszana is ez a kicsike folt o akkor is az en kicsi fiam lessz es semmivel sem lessz kevesebb mint mas ! koszonom!!!
2014. okt. 14. 07:03
10/10 anonim válasza:
Pigmenthianyosan szulettem, az egesz testem tele volt hofeher foltokkal. Szerencsere hamar elmultak, a labamon maradt meg 1. Doki viccesen azt mondta anyukamnak, aki imadta a terhessegeit, hogy biztos attol van, hogy a felhok felett jart oromeben. :) Ne ulj fel a butasagoknak, nem fog latszodni a babadon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!