Jart-e kozuletek valaki anya-magzat kapcsolatanalizisre (lelki koldokzsinor)? Valoban megkonnyiti a szulest-szuletest ez a felkeszites?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 11:59
1/11 anonim válasza:
Ne haragudj, nem bántani akarlak. Csak ezek a modernizmusok eléggé fel szoktak dühíteni, már azt se tudják, hol és hogy szedjék ki az ember zsebéből a pénzt. Mit gondolnak az emberről, hogy nem tud kapcsolatot teremteni magam meg a babája között? Miért volna szükség arra, hogy a benned élő babáddal kommunikálj? Ki érti őt jobban, mint TE, minden külső segítség, magyarázat, pszichoanalízis meg minden nélkül. Én nem jártam, igaz, még csak dolgozunk a babán, de erre akkor sem mennék, ha ingyen volna.
2/11 anonim válasza:
bocs, előző vagyok, az kimaradt, hogy a benned élő babáddal RAJTUK KERESZTÜL kommunikálj :-D
3/11 anonim válasza:
Sztem se kell ahhoz külső segítség,h a babádra hangolódj...és,a szülést megkönnyíti-e?Az első gyerekem 16 évvel ezelőtt született-híre-hamva se volt "lelki köldökzsinórnak"-4 óra alatt lett meg,nyugodt,mosolygós baba volt mindig.A 2. babám 8 hós,ő bő 2 óra alatt született,mindenféle beavatkozás nélkül,és ő is kiegyensúlyozott baba.
4/11 anonim válasza:
A hozzászólónak üzenem: Látszik, hogy nem ismered a kapcsolat-analízist. Kommunikálni sokféle szinten lehet, ez a módszer egy kicsit mélyebb szinten igyekszik elsajátítani a kommunikációt a babával, ami egy gazdagabb társalgást tesz lehetővé a baba és a mama között.
Szerintem hasznos lehet, én a könyvet olvastam, de minthogy meditációval foglalkozom már kb. 20 éve, így nem mentem külön analízisre.
5/11 anonim válasza:
A kapcsolatanalízis nem csak feltétlenül úgy könnyíti meg a szülést, hogy hamarabb túl vagy rajta.
6/11 anonim válasza:
Én meg biológus vagyok. A szülés egy biológiai folyamat. Természetesen, lelki kötődés van a baba-mama között, de ez nem másokon keresztül kerül a felszínre. Szerintem nem éri meg ezt a szolgáltatást igénybe venni.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi eddigi valaszokat!!!Nyilvan tisztaban vagyok a szules biologiai mivoltaval, de nem hanyagolhato el a lelki oldala sem, nem? Ugy tudom, hogy mar sok eve letezik ez a modszer es freudi alapokon nyugszik, egyfajta hipnozis-szeru allapotban kerul az ember...De volt-e valaki koztetek , aki tenyleg kiprobalta?
2009. jan. 22. 17:15
8/11 anonim válasza:
Biztos van aki ráér és vevő erre, de szerintem ez lehúzás.
Én dolgozni jártam/járok.
34 hetes
9/11 anonim válasza:
Én néztem, mert érdekelt, de elég drágának találtam, így kihagytam. :(
Sajnos én sem tudok segíteni.
10/11 anonim válasza:
Igaz, sok éve tették fel ezt a kérdést, de én azért írnám le a tapasztalataimat, mert ez így nagyon egyoldalú. Megdöbbent, hogy olyan emberek is válaszolnak a kérdésre, akik igazából hírből sem ismerik a kapcsolatanalízist (vagy pontatlanul). Szerintem nagyon jó. Persze, hogy születnek egészséges, kiegyensúlyozott babák analízis nélkül is, de nekem személy szerint sokat segít. Valóban sokba kerül összesen, de a gyerekkel való kiegyensúlyozott kapcsolat fontossága miatt rászánom ezt a pénzt. És én is jobban vagyok tőle, sok bizonytalanságot, félelmet felold, úgy, ahogy a rokonok, barátok nem feltétlenül tudják (meg nem is érnek rá mindig a panaszaimat hallgatni :)) Sokkal felkészültebb és magabiztosabb vagyok, mint amilyen lennék nélküle. Hogy hosszú távon mennyire válik majd be, pár év múlva tudom megmondani :) Úgyhogy aki érzi magában a kedvet, a bátorságot, vágjon bele. Valóban mélyebb, másabb így a kommunikáció, mint segítség nélkül. Én a következő bébivel is fogok járni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!