Anya és magzat-különböző vércsoport? Az anya rh. Negatív, a pici viszont pozítiv. Lent több info. Fontos nagyon= (
szia
írd be ide a keresőbe, hogy ellenanyag és sok ilyen kérdés volt, sok hasznos válaszokat találsz, én is innen néztem utána. úgy tudom, hogy majd terhesség alatt kapni fog valami injekciót, illetve főleg a szülésnél okozhat problémát, amire az orvosnak majd figyelnie kell. de nincs ok aggodalomra, sokan szültek már így, csak nagyobb figyelmet kell kapnia majd.
Szia!
Én is RH negatív vagyok. Nekem mindig nézik az ellenanyagot, s azt mondta a doki, hogy ha esetleg jelentkezne, akkor adnak valami injekciókat, s kész!
Off: hogy hogy csak most derült ki? Elvileg már a legelső alkalommal, mikor vért vesznek, megnézik a vércsoportot, s ha negatív az anya egyből néznek ellenanyagot is!
Szia ha anya neg az apa pozi, akkor általában pozi lesz a baba, de ez elsö babának nem szokott baj lenni, csak anyukátol többször vesznek vért ellenanyag szürésre. nálunk is ez volt, a növéremnek nem lett baja én vagyok a 2. gyerek, anyukám kapott 2x valami injectiot, és engem 4 nap helyett 7 napig tartottak bent mert nagyon besárgultam, azt mondják hogy a 3. gyereket már jobban megviselni, ne aggodj, már vannak erre gyogyszerek..
37 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!