Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masszírozhatja a lábam a...

Masszírozhatja a lábam a férjem? (vagy akárki)

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
:D De miért kell ezt megkérdezni? Ne hülyüljetek már itt lányok! Bárcsak az enyémet is masszírozná valaki!
2010. márc. 25. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem pont hülyülés ugyanis pedikűrösként mondom hogy terheseknek tiltott a lábmasszázs a szakmánkban, ugyanis vérbőséget okoz és fokozza a vérkeringést, magyarul beindithatja a szülést.
2010. márc. 25. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért ne? Legfeljebb nem szakszerűen csinálja,de ettől nem lesz semmi bajod.
2010. márc. 25. 21:47
 4/12 A kérdező kommentje:
2:1 :)
2010. márc. 25. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Hát ha ettől beindulna a szülés annak sokan örülnének! :p

2010. márc. 25. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan masszírozhatja, az a vérbőség, amit egy lábmasszázs okoz nem fogja beindítani a szülést. Jó szórakozást hozzá:)
2010. márc. 25. 21:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Na ez max. nekem szórakozás, egyrészt jólesik, másrészt röhögök a férjemen ahogy nénázik. :)
2010. márc. 25. 22:01
 8/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én is úgy tudom, mindenféle masszázs tilos terhesség alatt. Persze ennek a cáfolata, hogy vannak kifejezett kismama-masszázsok. Igazából értettem, ha a masszázs tilos a vérbőség miatt, akkor a szex miért nem? Mindenesetre én se mentem masszázsra terhesség alatt, most meg azért, mert szoptatok, és arról is hallottam, hogy apaszthatja a tejet... Pedig néha nekem is jól esne egy kis hátmasszázs, de inkább nem kockáztatok :(
2010. márc. 26. 00:25
 9/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
oppá, kimaradt egy szó: "igazából sosem értettem"
2010. márc. 26. 00:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Latom sokan felelotlenul mondjak, hogy persze, holott nem tudjak biztosan. Nekem a doki azt mondta, hogy szabad a masszazs, DE kifejezetten a talpmasszazs eseten olyannal csinaltassam, aki tudja pontosan, hogy mely pontokat nem szabad terheseknel megnyomni! Mivel nem ismertem olyat, akiben megbizhatnek, igy kimaradt a talpmasszazs is... Viszont a hatadat maszirozgatjak, az nem okozhat bajt, csak termeszetesen ne fekudj hasra.
2010. márc. 26. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!