Tenyleg problema, ha terhesen a hatamon alszok? (olvastam)
Én próbálok az oldalamon aludni, de nem mindig sikerül, sokszor ébredek a hátamon, de érzem, hogy nem jó. Viszont volt, hogy csak így tudtam elaludni is, mert a babának nem tetszett az oldaltfekvés, és ezt jól a tudtomra is adta...
Fekhetsz a hátadon, ha 45 fokban meg van emelve, és fel van polcolva a lábad. Egyébként tényleg a bal oldalt ajánlják, ameddig kevésbé éreztem a mozgását, én is azt szerettem, a gyomorsav miatt is jobb, mert úgy kevésbé nyomódik a gyomorszáj, mint jobb oldali fekvésnél.
Viszont bal oldalt lent van a feje, és utálja, ha arra az oldalamra fekszem, csak éjjel tudok néha bal oldalt aludni, mikor már a jobb oldalam elzsibbadt.
16 hetesen még bőven aludtam háton sokat (nem szándékosan). Viszont elvileg kb. onnantól nem ajánlják. De ha a gyereknek meg kényelmetlen, akkor úgyis muszáj máshogy :)
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!