Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhesen probléma...

5-6 hetes terhesen probléma ha nem nagyon vannak tünetek?

Figyelt kérdés
Talán annyi van hogy lent szurkál néha meg nagyon picit lent a derekam fáj és fehér folyásom van ,de semmi más.Hétfőn megyek dokihoz és nagyon aggódok

2014. szept. 19. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
nem, ez teljesen normális. javaslom élvezd ki, mert még jöhet a fekete leves... Nekem az 5 terhességemből 3-szor nem volt tünetem, kettőnél meg 7 hetesen kezdődött.
2014. szept. 19. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is van szurkalas, cicim erzekeny, kemeny is. Van egy kis folyasom is. Reggel szedulok egy kicsit, de ha eszek jobb, meg napkozben alszok egy fel orat, mert elfaradok. Szerintem se aggodj, ahogy irtak elottem, meg csak most jon a java. Boldog babavarast. En szerdan megyek orvoshoz.
2014. szept. 19. 09:29
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. szept. 19. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 7 hetes múltam, de semmi tünetem, sőt a mell érzékenység is elmúlt, eddig pedig hozzá se lehetett érni.
2014. szept. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!