Tényleg ekkora probléma ha valaki terhesen megiszik egy, maximum két pohár bort egy üzleti vacsorán?
Tudtommal 1 pohár borral semmi gond nincs, még az orvosok szerint sem.
A férjed viszont aggódik értetek, ami természetes. Az enyém is óvna a széltől is.
Nem gondolnám, hogy ennyitől baja lenne a babádnak.
De az jó, ha párod aggódik, csak félti a babátokat.
Van akinek kifejezetten ajánlják az 1 pohár vörösbort az orvosok.
Nem lesz tőle semmi bajod. A férjednek is nyugodtan megmondhatod.
Egyébként biztos az aggodalom, de rendesen túlreagálta a helyzetet.
"Ha pedig az apja nem akarja, hogy alkoholt igyál,a minimum, hogy tiszteletben tartod. Az ő gyereke is."
Ezt nyugodtan megfordíthatjuk. 1 pohár bortól semmi baja nem lesz, tanácsolni is szokták az orvosok, tehát ha néha anyuka kényeztetni akarná magát, akkor apuka tiszteletben tarthatná, hiszen anyuka hordja ki a gyereküket. Vagy ezesetben a 9 hónap alatt apuka legyen szolidáris és ő se igyon egy korty alkoholt se.
Nekem az orvos mondta, hogy napi egy pohár bort nyugodtan igyak meg.
Én néztem hülyén, hogy oké, de eddig se ittam naponta bort, pont most kezdjem el? :)
De itt inkább azon van a hangsúly nálatok, hogy egymás között egy konfliktust mennyire tudtok rendezni.
Èn is iszom mostanàban pár korty bort, komolyan jól esik!
Pedig nem voltam iszákos, de most olysn, mint a tiltott gyümölcs. Illetve nem tiltott, mert pár kortytól nem lesz baj, sőt múltkor ez mulasztotta el a fejfàjásom, picit beindította a keringést.
Férjem is ideges, ha iszom, mert hogy ne pusztítsam a gyerek agysejtjeit :))) de a kólàval is így van, pedig mèg egy liternyit se ittam meg az eddigi terhessègem alatt.
Szóval kicsit túlsàgosan óv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!