szia, sajna valaszt nem tudok adni, de nekem is pontosan ott faj, es neha veszek meg tole, olyan vagyok mint egy 90eves mama, nem birok lehajolni. en 11 hetes vagyok, engem is erdekelne mitol van
2010. márc. 25. 20:42
4/12 A kérdező kommentje:
A fenekemnél ami van csont az farcsont én úgy tudom.A gerinc vonalában a csont ami megy tovább a fenekednél.remélem így már érthető.
2010. márc. 25. 21:06
5/12 anonim válasza:
Nekem az első szülésnél eltört, azóta kínlódok lassan 2 éve, most 28 hetesen nem tudok hanyatt feküdni mert utána nem bírok lábra állni! Az én dokim csak annyit mondott ne számítsak jobbra a másik szülésnél sem! Jó mi?
Kíváncsi lennék hogy ez most már így marad, vagy lehet e tenni ellene valamit? Majd ha megszültem keresek egy jó dokit!
2010. márc. 25. 21:17
6/12 anonim válasza:
dalmak. ha aggaszt, említsd meg a nőgyógyásznak, háziorvnak, védőnőnek, biztosan ajánl egy babára nem befolyással lévő fájdalomenyhítő szert, praktikát.
2010. márc. 25. 21:19
7/12 anonim válasza:
lemaradt az eleje, szal nem kioktatásnak szántam, elnézést, csak tényleg nem tudtam, meliyk részen fáj.
2010. márc. 25. 21:20
8/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyon fájt kb 14-15 hétig, de aztán elmúlt! Szerintem ahogy a csontok elkezdtek átformálódni, talán... Nem tudom. Én elég vékony alkat vagyok (terhesség elött volt 90cm) és gondolom tágulnia kell(ett). Mert azóta nem fáj.
16+5 hetes km
2010. márc. 25. 21:39
9/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt, szerintem ahogy alakul a testünk, attól van. Az Innoreuma krém segített. Szülés után pedig elmúlt teljesen.
2010. márc. 25. 22:31
10/12 anonim válasza:
nekem 12. hét óta fáj,és azóta egyre rosszabb.hátamon már akkor sem tudtam z miatt feküdni,akkor gondolhatod most....remélem szülés után elmúlik.nekem a védőnő azt mondta h a baba nyomja.valamelyik ideget ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!