25. hétbe járok, és már nem tudom hogy feküdjek, mert fáj a farcsontom. Nálatok is van ilyen? És ez a haskeményedés. Nektek milyen sűrűn keményedik a pocitok?
Hanyadt feküdni képtelenség,mert alig kapok levegőt!:(
A pocikeményedés meg sokszor kellemetlen,és főleg ott lenn nyomja.Nálatok hol?És milyen időközönként?
Köszi.
Szia! Nekem 13 évesen el volt törve a farcsontom, és most hogy terhes lettem 9. héttől őrülten fáj. De annyira hogy nem tudok sokáig se ülni se állni, a hanyatt fekvés meg egyáltalán nem megy. Csak oldalt fekszek, de még így is van hogy párom segít ki az ágyból :)
Az elején sokat görcsölt a hasam, nekem magnéziumot írtak fel. De a doki nekem azt mondta, hogy ha 10-nél kevesebbszer görcsölök akkor nem kell a magnézium.
Nekem is kezd már fájdogálni a farcsontom,..ez természetes valamilyen szinten!
Keményedni akkor szokott ha sokat megyek,dolgozok akkior jelez hogy pihi:-)Nekem általában megy a háton alvás,sokszor ugy ébredek hogy háton fekszem.Van mikor én se kapok levegőt akkor a baba gondolom ugy fekszik.
27hetes leszek.
És mitől van ez a haskeményedés?
Pedig semmi ártalmas dolgot nem csinálok,egészségese élünk.
Gondolom azért minden kismamának szokott poci keményedése lenni...,de félek,hogy kinyílik a méhszáj:(
Nekem is fájt az elején a farcsontom,de csak ülni nem tudtam rendesen.Mára már elmúlt.A haskeményedéssel nem szabad viccelni,irány a doki!A magne b6-ot szokták rá felírni az lazítja az izmokat.nekem 15 hetesen volt keményedésem és azóta is szedem a gyógyszert!Tényleg ne várj,az nem jó neked sem és a babának sem!
És h mi lehet: méhösszehúzódás.
Szülésnél is ilyen lesz.És a jóslók is ilyenek(egy része) de 25 hetesen ez korai.
Köszi.
Szedem is a vitamint,doki Magnerott-ot írt fel napi 3-szor 1-et.
De nem mindíg használ.Doki szerint ez normális ilyenkor...
Hanyadt feküdni tényleg nem szabad mert nyom a baba valami eret?
Én ha így fekszem még levegőt is alig kapok!
(De ne sopánkodjak nem igaz?mihejt a pici kibújik,mégcsak emlékezni sem fogok ezekre a tünetekre...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!