Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájhat a farcsontom?

Mitől fájhat a farcsontom?

Figyelt kérdés

11 hkm vagyok és tegnap óta fáj a farcsontom, mintha elestem volna és beütöttem volna. Lehet hogy a csontjaim igazodnak és azért fáj?Mit gondoltok lehet a növekvő méhem okozza?

Köszi a válaszokat!

2011. szept. 13. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
azért fáj, mert hetek óta kényelmetlen széken ülsz.
2011. szept. 13. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Mókás vagy!:)
2011. szept. 13. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:

A csontok valóban mozognak de még nagyon pici a magzat.

Jobban a 20. hét után fogod érezni,elöl a szemérem csontodnál.(os pubis)

Itt lehet egy ideg becsípődés. Próbálj meg napközben néhányszor óvatosan legugolni,lehajolni hogy a becsípődött idegszál kijöjjön.

2011. szept. 13. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

A terhesség elejétől a végégig fájt a farcsontom! Sem előtte, sem utána nem fájt, úgyhogy nálam ez egyértelműen terhestünet volt. Először én is azt hittem, hogy az üléstől van, de nem, mert ha sokat mozogtam, feküdtem, akkor is fájt.

Szülés után elmúlt.

2011. szept. 13. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez a tünet nekem is megvan és egyre kegyetlenebbül!

Néha már azon gondolkoztam, hogy hogy és hol törhettem el :D

De ha másnak is van ilyen baja, akkor valamennyire normálissá nyilvánítom! Tényleg borzasztóan fáj!

27 hkm

2011. szept. 14. 06:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Szinte végig szenvedtem a terhességet e miatt is... 3 hete szültem, és még most is fájdogál. Igazodnak vissza a csontjaim. Recsegek ropogok, pedig sajnos császár lett a vége, mert a babám, nem illeszkedett be. Kitartást kívánok. Pont olyan érzés mint mikor seggre estem görkorcsolyázás közben, és farcsontomra huppantam...
2011. szept. 14. 07:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom! Nekem már kb. a 10. héttől fáj! Egyre erősebb. Most, 26 hetesen már néha kegyetlen. Két orvost is megkérdeztem,mindkettő állította,hogy simán a babától lehet. Mindenkinek máshogy reagál a csontozata a medence változásaira.

Nem tudom mi lesz így a végéig!

2011. szept. 14. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a terhesség okozza.Ez azért van mert szépen elkezd tágulni a medence is és környéke.Ez azért van hogy könnyebb legyen a szülés.Nekem is nagyon fájt szinte az első hónap után.Elkezdett szélesedni a csípőm.Szerintem neked is biztosan azért van, nem kell aggódni teljesen normális.
2011. szept. 14. 09:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából én is erre gondoltam, hogy a csontjaim igazodnak, hogy minél több hely legyen a babának. Közbe apám meg kiröhögött, hogy milyen hülye vagyok, hogy fájna már most attól, jövő héten meg tolófájásaim lesznek. Mondtam neki, hogy olvasson utána, ha ennyire hülyének néz, de szerinte csak seggre estem. Ami kicsit durva lenne mert nem emlékszem rá:)
2011. szept. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!