30 hetesen mitől fájhat közvetlenül a mellem alatt a hasam?
Figyelt kérdés
Tegnap már a sírás kerülgetett és egy Panadolt is muszáj voltam bevenni. :(
A jobb mellem alatt, közvetlenül ott ahol a pocak véget ér annyira fáj (mintha hosszú futás után beszorult volna a levegő)
A fájdalom kisugárzik a hátamba a lapocka környékére.
Mi lehet ez?
Baba fejvégű, epém, vesém rendben van. Pénteken nézték a 4d-s uh-n.
2011. szept. 12. 16:42
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy hete, megállt bennem a levegő is, de fél óra után elmúlt. Remélem, neked is el fog múlni :S Fogalmam sincs, mitől lehetett. 31 hetes kismama.
2/7 anonim válasza:
Valószínű,h úgy helyezkedik a pici, hogy fájón nyomja vmeik szervet.
3/7 anonim válasza:
Nekem a bal cicim alatt fájt. Azt mondták,hogy a Baba nyomja felfelé az ott elhelyezkedő szerveket és azért fáj. Elmúlt. 34hkm.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nagymamámmal beszéltem telefonon és Ő mondta, hogy ilyenkor "masszírozzam" kicsit arrébb a babát.
Kipróbáltam és tényleg bevált.
:)
2011. szept. 12. 17:13
5/7 anonim válasza:
szülés után minden elmúlik:-))
6/7 A kérdező kommentje:
Igen...gondolom :)
Ő már a 3. babám :) :)
2011. szept. 12. 17:25
7/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést mintha én tettem volna fel!Ugyan ezt érzem én is már 2 napja néha elmúlik de inkább este fáj,és akkor ha az oldalamra fekszem,engem is a sírás kerülgetett!
Nekem is azt mondták szülés után elmúlik! :)
30hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!