Miért néznek rám furán az emberek, hogy 30 hetesen végre táppénzre megyek! Túl korai?
Miért lenne korai? Szíved joga, hogy egészségben hozd világra a kicsit! Ha akarsz már az első naptól is elmehetsz!!
Jó egészséget Nektek!
mert rosszindulatuak.
ne torodj vele.
a szulesi szabadsag 24 het, ebbol az utolso negyet illik az utolso honapban kivenni, de egyebkent barmikor, meg ugye ott a tappenz, ami minden tovabbi nelkul.
abszolut nem korai!
tenyleg nem erdemes torodni veluk. Vigyazz a babara, magadra, pihenj amennyit tudsz
boldog babavarast
16 hetes kismamó
Én ugyan ülőmunkát végzek, de azért az utazás és a napi 8 óra mostmár nem könnyű. Pont azért néznek rám furán, hogy miért megyek el 2 hónappal a szülés előtt. Na mindegy, jövő héten vagyok utoljára és már alig várom, hogy csak a kis picúrommal foglalkozzak. :))
MIndenkinek boldog babavárást!
Teljesen igazad van! Mintha a kolleganőimről beszélnél. :)
Örülök, hogy vannak még ilyen emberek, mint Te és én, akik így gondolkoznak!
Sok boldogságot Nektek!
Én 16 hétig dolgoztam, mert megszünt a cég, és így jött ki a táppénzhez szükséges idő. De ha nem így lett ovlna, már sokkal előbb elmentem volna, mert el akartk bocsájtani..
Mindneki akkor megy el, amikor jónak érzi.
VAn aki megtudja, hogy terhes, és elmegy, mert úgy gondolja, inkább pihen, magával foglakozik és megteheti:-)
Nyugi, így is tovább dolgoztál, mint "kellett volna":-)
Én az első babámmal az 5. héttől táppénzen voltam, mert 2 műszakban, álló munkát végeztem.
Most a másodikkal a 9. héttől voltam táppénzen, mert raktárban dolgoztam, és nem tudtam(akartam), emelgetni. Meg 1 évvel korábban elvetéltem, és féltem is hogy baja lesz.
Szerintem használd ki, hogy otthon lehetsz, és pihenj sokat!
Boldog babavárást.
Én 29 hetesen mentem el táppénzre és néhányan rám is furán néztek. Ne törődj velük! Egyáltalán nem túl korai!
Én is ülőmunkát végeztem irodában, de igenis fárasztó volt, nap végére már egyáltalán nem esett jól ülni se. Sajnos pont a következő héten derült ki, hogy elkezdett nyílni a méhszájam, így még jó is, hogy elmentem táppénzre, onnantól szigorú fekvés volt.
Boldog babavárást!
2 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!