Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan szőrtelenítettétek...

Hogyan szőrtelenítettétek terhesség utolsó heteiben azt a részt, ami a pocaktól nem látszott már?

Figyelt kérdés

Már nem látom az intim területeimet a pocakomtól. A férjem nem akarja leborotválni nekem, mert bénának gondolja magát és fél, hogy össze-vissza karistol (vérhígítót szedek, így ha én csinálom, az is vérfürdő).

A tükrös módszert alkalmaztam mostanában, de eléggé fárasztó a tükör felett állni.

Szerintetek elmehetnék a kozmetikusomhoz, hogy leborotválná-e? Gyantáztatni nem most kezdenék el, ilyen kényes időszakban.

Vagy ti milyen módszerrel csináltátok?

30hkm

2016. jan. 4. 14:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyantáztatom,kozmetikussal
2016. jan. 4. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem csinálta. Béna volt és nagyokat röhögtünk rajta. Szerintem adjatok ennek is egy eselyt! A humor fontos tényező, de szerintem örök emlék lesz nekünk, hogy ilyen is volt. :)
2016. jan. 4. 16:08
 13/21 A kérdező kommentje:
12: vérhígítót nyomunk 7 hónapja belém, tényleg emlékezetes lenne...:)))
2016. jan. 4. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is érzésre, aztán tükörrel megnéztem, mennyit hagytam el. :)
2016. jan. 4. 16:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Parom segitett. En erzesre leszedtem, o utana igazitott
2016. jan. 4. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kozmetikus nem borotval!!!Csak gyanta van.(cukorgyanta,normal gyanta,elasztikus gyanta)

Kad szelere ulve tapintassal,erzesre siman le lehet borotvalni.Valamint ott van meg az epillalo v pedig beszereztek egy elektromos borotvat(ferjednek nincs) ahhoz nem kell se viz,se megvagni nem fogod magad.Foleg,ha verhigitot szedsz...Celszeru beszerezni,kesobb pedig hasznalja a ferjed,ha te mar nem...

29N Kozmetikus,kismama

2016. jan. 4. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Én amikor már nem láttam csinálni, akkor érzésből csináltam. Úgy is teljesen jó volt.

Viszont mivel nálad ilyen gondok vannak, így a helyedben elmennék inkább kozmetikushoz és vele csináltatnám meg.

2016. jan. 4. 17:10
 18/21 A kérdező kommentje:
16: jó, hogy hallom egy kozmetikustól ezt, azért az enyémet megkérdezem, hátha más a helyzet. a barátnőm kozmetikusa pl. nem vállal intimgyantát, mert undorodik tőle, az enyém meg simán csinálja:)
2016. jan. 4. 17:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtelenítő krém plusz borotválás.Az utóbbit érzésre.Nekem a tükör nem segít!Nem egyszerű project.
2016. jan. 4. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Simán emlékezetből leborotváltam,mindig sikerült.
2016. jan. 4. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!