Hogyan szőrtelenítettétek terhesség utolsó heteiben azt a részt, ami a pocaktól nem látszott már?
Már nem látom az intim területeimet a pocakomtól. A férjem nem akarja leborotválni nekem, mert bénának gondolja magát és fél, hogy össze-vissza karistol (vérhígítót szedek, így ha én csinálom, az is vérfürdő).
A tükrös módszert alkalmaztam mostanában, de eléggé fárasztó a tükör felett állni.
Szerintetek elmehetnék a kozmetikusomhoz, hogy leborotválná-e? Gyantáztatni nem most kezdenék el, ilyen kényes időszakban.
Vagy ti milyen módszerrel csináltátok?
30hkm
Kozmetikus nem borotval!!!Csak gyanta van.(cukorgyanta,normal gyanta,elasztikus gyanta)
Kad szelere ulve tapintassal,erzesre siman le lehet borotvalni.Valamint ott van meg az epillalo v pedig beszereztek egy elektromos borotvat(ferjednek nincs) ahhoz nem kell se viz,se megvagni nem fogod magad.Foleg,ha verhigitot szedsz...Celszeru beszerezni,kesobb pedig hasznalja a ferjed,ha te mar nem...
29N Kozmetikus,kismama
Én amikor már nem láttam csinálni, akkor érzésből csináltam. Úgy is teljesen jó volt.
Viszont mivel nálad ilyen gondok vannak, így a helyedben elmennék inkább kozmetikushoz és vele csináltatnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!