Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? 10 napja kesik!

Szerintetek? 10 napja kesik!

Figyelt kérdés
Menstruacios naptarat vezetek honapok ota. Na most ott tartok hogy 10 napja kesik. Nincs mindjart megjon erzesem,a melleim jo megnottek ,feszulnek,de nem mindig fajnak. Fejfajasom surun van de azt az idore fogom. 4 negativ tesztem volt az utolsot 4 napja csinaltam ebbol ugye az latszik,hogy nincs terhesseg,de a hasam fel van puffadva eleg surun van hanyingerem,szagoktol,etelektol van hogy csak gyumolcsot tudok enni. Egyebkent meg jol erzem magam. A parommal a nemi eletunk jobb,mint valaha, sokkal erzekenyebb vagyok mindenre jo ertelemben. Felek hogy mivel a teszt negativ igy valami komolyabb gond van. A menstruaciom mindig nagyon pontos volt. Csak furcsa hogy igy ezeken a tuneteken kivul nem erzek mast ,ha valami bajom lenne akkor lenne valami rosszabb nem? 2 napig volt egy nagyon enyhe barna folyasom de tenyleg csak annyi hogy pisilesnel eszre vettem es kesobb mar semmi.

2016. jan. 2. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Holnap csinálj még egy tesztet, és jelentkezz be az orvoshoz. Ha negatív, akkor azért, ha meg pozitív, akkor azért.
2016. jan. 2. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi. Hetfore terveztem a tesztet mert vasarnap ugye a kozelben nem tudok venni. Dokihoz mindenkepp megyek jovo heten.
2016. jan. 2. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, kíváncsi vagyok!
2016. jan. 2. 19:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Okes :) a parom mar nagyon be van indulva. Remeli,hogy jon a masodik baba :)
2016. jan. 2. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 11 napja kèsett mire lett egy pozitìv tesztem,rendszeres volt a mensim,csak a baba kèsőbb fogant, 2 hèttel az ovu utàn,valòszìnűleg spontàn peteèrèsem volt. Hètfőn töltöm a 11. Hetet,2. Baba nagyon vàrjuk a pàrommal :-) ismèteld meg a tesztelèst :-)
2016. jan. 2. 19:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen es gratulalok :) kivanom hogy minden rendben legyen veletek. Ez kis remenyt ad legalabb.
2016. jan. 2. 19:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Azt amugy nem tudja valaki hogy mert van allandoan felpuffadva a hasam? Keresztanyam meglatott ket napja es azt mondta hogy tuti terhes vagyom mer van pocakom. Ez eleg erdekes. (3 gyereke van) Nem is megy lejebb a hasam akar mit csinalok alulrol kezdett novekedi de enni sem nagyon tudok uh nem er

tem mitol hizhattam. ?

2016. jan. 2. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirasi hibakert csak telorol irok
2016. jan. 2. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Megjott :(
2016. jan. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!