Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan szőrtelenítettétek...

Hogyan szőrtelenítettétek terhesség utolsó heteiben azt a részt, ami a pocaktól nem látszott már?

Figyelt kérdés

Már nem látom az intim területeimet a pocakomtól. A férjem nem akarja leborotválni nekem, mert bénának gondolja magát és fél, hogy össze-vissza karistol (vérhígítót szedek, így ha én csinálom, az is vérfürdő).

A tükrös módszert alkalmaztam mostanában, de eléggé fárasztó a tükör felett állni.

Szerintetek elmehetnék a kozmetikusomhoz, hogy leborotválná-e? Gyantáztatni nem most kezdenék el, ilyen kényes időszakban.

Vagy ti milyen módszerrel csináltátok?

30hkm

2016. jan. 4. 14:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Érzésre borotváltam, lett, amilyen lett :-)
2016. jan. 4. 14:34
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én fölragasztom szigszalaggal a kistükröt a csempére a kád fölött, teszek egy törölközőt a kád szélére és úgy azon ülve simán megcsinálom.

37+3 hkm

2016. jan. 4. 14:36
 3/21 A kérdező kommentje:
2. ez tiszta macgyver, nagyon tetszik az ötlet, kreatív!:)
2016. jan. 4. 14:38
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen tükrös módszert sajnos én nem tudok bevetni, zuhanyzónk van, ráadásul rohadt kicsi a fürdőszoba, úgyhogy nem sok helyem van. Én a bikinivonalat epilálom, a nagyajkaknál borotválok csak, az megy érzésre is, a többit meg csak ollóval rövidre vágom. Na ez a leghülyébb része, ezt akkor csinálom, ha nincs itthon se a férjem, se a nagyobbik gyerek, mert ezt csak a nappaliban tudom megcsinálni, itt van olyan tükör, amiben látom is magam. Szétteregetek egy nagy újságpapírt, arra ráállok, és ott nyesegetek a tükör előtt :D

33 hetes

2016. jan. 4. 14:42
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is hol tükörrel,hol érzésre. De volt amikor a férjemet kértem meg,viszont ő annyira félt,hogy belém vág valahol,hogy maradtam az első kettőnél. :D
2016. jan. 4. 14:44
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, tizen éve így csinálom, terhességtől függetlenül.... ;)))))) Nekem bevált.

2-es voltam.

2016. jan. 4. 14:48
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikussal gyantáztattam, ahogy előtte, és utána is.
2016. jan. 4. 14:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én érzésre szoktam, korábban is sokszor úgy csináltam mivel gyenge a szemem, nem látok le odáig, a szemüvegem folyton lecsúszott, párásodott, kontaktlencsében meg ritkán fürdök.

Még a csík is megy ha vezetőnek odateszem az ujjam, a végén szoktam tükörrel ellenőrizni.

A kozmetikus pedig pénzért dolgozik, ha kifizeted még hellokitty formát is fog borotválni.

2016. jan. 4. 14:59
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is érzésre borotváltam általában de ritkán pepecseltem tükörrel is, hogy legalább néha legyen normálisan rendberakva.
2016. jan. 4. 15:04
 10/21 A kérdező kommentje:
lehet, hogy akkor a kozmetikussal csináltatom. tényleg vérfürdőt, amit itthon csinálok...:))
2016. jan. 4. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!