Szabad hajat festeni?
Én otthon magamnak nem tudom csinálni. Ammóniamentessel festetem 4 hetente a hajamat. Ami a lényeg, hogy ne zárt térben történjen. Nekem a fodrászatban kinyitották az ajtót mindig, mikor kenték (nyáron), most télen meg maszkban ülök, amíg szárad (45 perc).
Az orvosom azt mondta, hogy felszívódnak persze a bőrön át az anyagok, de a magzatot nem érik el, és egyébként sem nagy mennyiségben. Azt is mondta, hogy a gázok okozhatnak gondot terhesen (elhányod magad a szagától pl.), így ezért kell nyitott helyen csinálni vagy maszkban.
Amire készülj fel: lehetséges, hogy kicsit másabb lesz a színe a festéknek, nekem pl. picit sötétebb, aranyszőke inkább a fejemen ugyanaz a festék.
Ha nagyon aggódsz, és inkább nem kockáztatnál, akkor terhesség alatt válassz természetes alapú hajfestéket vagy csak melíroztass.
30hkm (végig festve van a hajam, barnáról szőkére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!