Szabad terhesség alatt festeni?
Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok, és a hétvégén kezdenénk el a festést, nyilván én nem festenék, de az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehet káros a babára, ha véletlen belélegzem a festékszagot. Muszáj viszont rendbe tenni a lakást a baba érkezésére. Csak a konyhában meg a fürdőszobában lesz festés.2012. máj. 25. 17:16
1/8 anonim válasza:
Úgy tudom, lehet kapni bababarát vagy öko falfestékeket, amiknek nincs káros hatása festés alatt, és később se. Egy barátnőmék festettek ilyennel, de sajnos a márkát nem tudom, de keress rá, hátha.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod. Most olvastam a Platinum Kid gyermekszoba festékről, csak az árát nem írja. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül?
2012. máj. 25. 17:43
3/8 anonim válasza:
Nagyon drágák, nem kell. Legyen szellőztetve mindenütt festés alatt és után is. Semmi baja nem lesz a babának. Én festettem is 32 hetesen és nem 3 helyiséget hanem egy egész lakást. A gyereknek sem lett semmi baja és nekem sem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ. Azt fogjuk tenni, egész nap szellőztetni.
2012. máj. 25. 18:06
5/8 anonim válasza:
Nekünk elkészült a házunk,rá két hónapra teherbe is estem.Ezzel eddig semmi gond nem volt,iszonyatos boldog voltam/vagyok.De mi csak egy gyerekszobával készültünk,gondoltuk majd,ha jön a második átalakítjuk azt a szobát is gyerekszobává.De a számításaimat megzavarta az,hogy ikerlányaim születtek.(Félreértés ne essék,én vagyok a világ legboldogabb embere.)De ugye egy másik szoba is kellett.33 hetes voltam amikor azt festették ki kislányossá.Én nem voltam ott,amikor festettek átmentem anyumékhoz és ott is aludtam,másnapra kiszellőzött aztán hazamentem.Nem hiszem,hogy nagyot ártott volna,ha ott vagyok,de azért jobb vigyázni.Szellőztess sokat,esetleg gyakran sétálj a friss levegőn.
6/8 anonim válasza:
Mi festettünk 3-4héttel a baba érkezése előtt. Nem lett semmi baja. Csak jól ki kell szellőztetni.
7/8 anonim válasza:
Én 7 hónaposan lakást festettem, sőt, a gyerek születése előtt pár nappal fejeztem be a mesefal festését a gyerekszobában, mindkettőt sima, szokásos disperziós festékkel, plusz a hozzá való szinező pasztákkal. Kutya baja a gyereknek, már 5,5 éves okos, értelmes nagylány.
Nyugi, nem lesz semmi baj!!!
8/8 anonim válasza:
Nekem a párom festő,azt mondja nagyon sok helyen festett ahol volt kismama,de nem lesz baj csak sokat szellőztess,legyen nyitva ablak folyamatosan,úgy ugye amúgy is gyorsabban szárad a festék. Sztem nem lesz bajod tőle. Boldog babavárást! 39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!