Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szabad hajat...

Terhesség alatt szabad hajat festeni?

Figyelt kérdés
Igazából szerintem szabad, de egy két oldalon azt olvastam nem szabad, máshol azt, hogy szabad. Ki mit gondol?

2014. máj. 19. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Szabad. Egy feltétele van, jól szellőzött helyiségben azaz nyitott ablak mellett kell festeni.
2014. máj. 19. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Érdemes csak ammóniamentessel festeni ilyenkor.
2014. máj. 19. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Lehet szellős helyen. Én most festettem és daueroltattam be. 33 hetes vagyok.
2014. máj. 19. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Szabad.
2014. máj. 19. 22:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :) Én Syoss-t használok, nemtudom, hogy abból van e ammóniamentes :S

Mi még fiatalok vagyunk, a 6. hetet kezdjük lassan :)

2014. máj. 19. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:

persze. én őszülök (már húszéves korom óta ezért festve van a hajam havonta), így terhesség alatt is létkérdés volt festenem.

A fodrászom ezért nyitott ajtónál csinálta mindig a festést, én magamnak nem festem be, mert csak igénytelenül tudom és összemocskolom az egész lakást:D

2014. máj. 20. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
De egy tanács: ne Syoss és hasonló vacakokat használj, hanem fodrászkellékes professzionális festéket. Olcsóbbak és jobb minőségűek.
2014. máj. 20. 12:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Furcsa, h azt írod, h a Syoss vacak... nekem pont ez vált be a legjobban és 100x szebb lett tőle a hajam :)
2014. máj. 20. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A sogornom mesterfodrasz es nem festette a hajam amig terhes voltam. Ugyan nem oszulok, de ha oszulnek sem lenne letkerdes! A fejboron keresztul felszivodnak karos anyagok. En neki hittem, nem egy csomo vadidegennek.
2014. máj. 20. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó, de ha választhatnál egy orvos és egy fodrász biológiai ismeretei között, akkor is a fodrászét választanád?

Nyugi, semmi baj, az orvosok is csak a nyitott ablakot mondják, azt is magad miatt. És ha őszülsz, igenis létkérdés a hajfestés, majd megtudnád te, ha 20 évesen már őszülnél...

2014. máj. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!