Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet hajat...

Terhesség alatt lehet hajat festeni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól szellőző helyen lehet
2013. máj. 2. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
En festetem. 2-3 havonta jarok csak. En nem hiszem, hogy ez gondot okozhatna. De mar harman is beszoltak miatta. Sztem a legtobben ugyanugy festetnek, nem latok kismamakat 10 centis lenovessel...
2013. máj. 2. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Eddig egyszer festettem a hajamat, úgy a hatodik hónap után.
2013. máj. 2. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Elso trimeszterben tilos, mert akkor alakulnak ki a szervek. Utana lehet.
2013. máj. 2. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem fodrász mondta, hogy lehet, a lényeg, hogy szellőztessünk rendesen. A mai festékek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a magzatig eljutnának és károsak lennének. Ő is javasolta, hogy kényelmi szempontból jobb, ha fodrásznál csináltatjuk, pláne, hogy ők professzionális festéket használnak, illetve sok helyen ügyelnek már, hogy ammóniamentes legyen a termék.

Én viszont nem festetem a hajam, vagyis már nem. Szimplán úgy vagyok vele, hogy a hajamból úgy kopik ki a fekete festék, hogy teljesen jól néz ki, mintha természetes lenne, és eszemben sincs ezt az összhatást elrontani. :)

(Sokan kérdezik is, hogy hol csináltattam... Hát ez igazi házi gyártmány. :))

2013. máj. 2. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Jól szellőző helyen bármikor lehet (első trimeszterben is), de ma már amúgy is sok ammóniamentes festéket lehet kapni. Én pont hogy fodrászatba nem ülnék be terhesen, ott azért nincs olyan jó szellőzés és sok vegyi anyag van a levegőben (nem csak a festék, hanem esetleg hajlakk, dauervíz, stb., főleg ha nagyobb fodrászat és több vendég van egyszerre), otthon meg nyitott ablaknál simán befestem, aztán a hatóidőt vagy kivárom szintén nyitott ablaknál, vagy ha nincs hideg akkor kint a teraszon.
2013. máj. 2. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim azt mondta, hogy az első trimeszterben inkább ne, utána alkalmanként rendbe hozhatja magát az ember :)

Én színezőre váltottam egyébként, és 2 havonta színeztettem...a 2. trimesztertől...

De mindenkinek lelkiismeretére van bízva. Én nem lettem volna nyugodt másként...de vannak akik gond nélkül festetik havonta...

2013. máj. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!