Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen 1 órán keresztül 7...

32 hetesen 1 órán keresztül 7 percesekkel jóslóztam?

Figyelt kérdés

...majd elmúlt.

3. baba.

Szerintetek nem korai az ilyen jóslófájás?

pontosan 7 percenként jöttek, 1 percig tartottak.

bevettem 2 mg-ot (LEHET NEM KELLETT VOLNA????)

Most elmúlt....

2016. jan. 3. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó hogy bevettél.

Én is jóslóztam az utolsó két hónapban a harmadikkal, szóval az normális, hogy van, az 1 perces az nem jó jel.

Szerintem pihenj sokat, és ha teheted, nézesd meg a méhszájat a napokban.

2016. jan. 3. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 31 hetesen kórházba mentem úgy megijedtem jósló fájások miatt, természetesen első terhesség így féltem egy kicsit, mivel korábban nem tapasztaltam se jóslót se igazit. De 39 hetesen szültem szóval emiatt nem jött korábban, szerencsére. Szóval szerintem nem korai. De a magnézium azért jól jön, jó hogy bevetted.
2016. jan. 3. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mibol vettel be 2 mgot
2016. jan. 3. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Magnéziumot a 36. hétig érdemes szedni emelt dózisban, nekem 30 hetesen mértek a ctgvel rendszertelen jóslókat (1. baba), mondta az orvos, hogy szedjek jóval több mg-t, és pihenjek, feküdjek, lassítsak.
2016. jan. 3. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!