Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan, mikortól nézzen az...

Hogyan, mikortól nézzen az időt? Hány percesekkel induljunk?

Figyelt kérdés
2. baba, kórház 25km. Egybefüggő derékfájdalmam van ami kisugárzik a jobb lábamba. Nem vészes, de kellemetlen. Ha erősödik, sűrűsödik még görcs is mellé, vagy mit nézzek indulásnak? Segítség!
2014. jún. 15. 07:39
 1/7 anonim ***** válasza:

szia, szerintem 5-6 percesekkel elég elindulni, ha van autó!

Várd meg a fájásokat, vagy ha vérzel, elfolyik a magzatvíz, vagy hirtelen székelési ingered lesz!

Sok sikert, könnyű szülést kívánok!

2014. jún. 15. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha már egy órája 5 perceseid vannak, akkor menjél ill. ha elfolyik a magzatvíz, akkor 2 órán belül be kell érni.

Egyébként nekem pár napja van ilyen derékfájásom, nyitva is vagyok, nyákdugóm már nincs és még mindig itt nézek ki a fejemből...

2014. jún. 15. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem menj be most rögtön a kórházba.

Nehogy megszülj 25hetesen!

2014. jún. 15. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Jajj bocsi, azt hittem 25hetes vagy. .
2014. jún. 15. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
38+2 hetes vagyok, tegnap nekem is ez volt+ a csípőm úgy fájt hogy alig bírtam elindulni, de elmúlt mára...
2014. jún. 15. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elsonel 3 percesekkel indultam 2,5 ora mulva lett meg. A masodikkal 5 percesekkel 3,5 ora mulva lett meg.
2014. jún. 15. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi ! Nagy nehezen elmúlt, de visszajött társítva szeméremcsont fájdalommal, de most az is elmúlt. Kíváncsi vagyok, hogy a kincsem csak szórakozik e, vagy ki is akar végre jönni :)
2014. jún. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!