Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek hány percesekkel...

Nektek hány percesekkel indult a vajúdás?

Figyelt kérdés

2015. nov. 16. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10-20.. nekem nagyon lassan indult.
2015. nov. 16. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Miután elfolyt a vizem, 4 órával később jöttek a fájások. Kb 10 percesek, elviselhetőek.
2015. nov. 16. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik 3 percesekkel kezdödött. Az elsönél a korházba éppen beértünk szülés indításra(10 napot túlhordtam), mikor magától és nagyon intenzíven beindult, mire a doki megvizsgált, már nem kellett beindítani.

A másodiknál teljesen nyugalomban lefeküdtem aludni, és elfolyt a magzatvíz és rögtön 3 percesek jöttek.

Mindegyik 4-3 óra alatt született meg.

2015. nov. 16. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem burkot repesztettek onnantól nem volt se oxitocin se semmi. 5 percesekkel indult ès burokrepesztés és szülés közt 16 és fél óra telt el.
2015. nov. 16. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Elfolyt a víz, utána fél órán át semmi... ekkor bekötötték az oxitocint, és 5 hirtelen perces fájásaim lettek, de gyorsan átváltott 3 percesekre. 9 óra alatt született meg a baba. Második szülésemnél elfolyt a víz, 1 óra múlva 5 perces fájások kezdődtek. Utána megcsászároztak.
2015. nov. 16. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
3-2-5 percesekkel indult az elejétől, nem is rendeződött csak amikor adtak oxitocint,pedig sokáig vajúdtam.
2015. nov. 16. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Azonnal 2 percesekkel, mind a két gyerekünknél és 1 óra múlva meg is születtek. Az elsőnél apa rohant a cuccaimért a 38. héten, de a másodiknál már tudtam, hogy mire számíthatok, felszerelkezve mentem vizsgálatra a 40. héten, és jöttek is a 2 percesek utána.
2015. nov. 16. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
délután 2-kor folyt el a magzatvizem, rögtön 3 perces fájásokkal indítottam, éjjel 11-kor még mindig 3 percesek voltak, csak sokkal sokkal erősebbek. ekkor kaptam oxitocint amit nem értek, hogy miért, meg sem mondták, abból jöttem rá, hogy a 3 percesekből egybefüggő fájdalom lett, jöttek a tolófájások, a kicsi szívhangja leesett, közölték, hogy nehogy nyomjak.. rögtön a műtőbe vittek császárra. a nyakán volt a zsinór.
2015. nov. 16. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
5 percesekkel indult, majd rovidesen 4 percesekke alakult, elso fajashoz kepest 3 óra múlva repesztettek burkot, utana mégjobban felgyorsult a folyamat.
2015. nov. 16. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
4-5 percesekkel indult, a vizem nem folyt el,korhazban burkot repesztettek. Elso fajasoktol szamitva 3 oran belul megvolt a baba. Burokrepesztestol szamitva kb masfel oran belul.
2015. nov. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!