Kismamik! Terhesség alatt sövény a méhben. Volt e valakinek?
Szia!válaszolni nem tudok de itt egy link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azt mondják, hogy azok a babák, akik ilyen méhben fejlődnek korábban érkeznek. Van egy ismerősöm, 37+3 hétre született a kisfia, császárnál derült ki, hogy osztott, szív alakú méhe van.
Ne idegeskedj, bármi egyéb is lehet kockázati tényező egy baba kihordását illetően. Pihenj sokat!
Amúgy mit mondott az orvos, mit jelent, hogy megnehezíti a kihordást?
Igazad lehet! :) sokat pihenek, de még így is vannak fájdalmaim, ami nagyon nehezen akar elmúlni sajna...
A doki csak ennyit mondott, hogy megnehezíti a kihordást de fogalmam sincs sajna, hogy ez mit takar, csak 30.ára utalt be UH-ra, amióta megtudtam, hogy terhes vagyok 1szer volt csak UH akkor fedezte fel ezt a doki, tehát elvileg a 30.ai UH után mondja meg, gondolom én, hogy mi a helyzet konkrétan... még annyit mondott, hogy veszélyeztetett vagyok és ha nem vigyázok magamra bármi bármikor beindíthatja a szülést :S
Szia!
Olvasod még a válaszokat? Mi történt Veletek? Sikerült kihordani a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!