Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen -szex -spermával? ...

Terhesen -szex -spermával? 15hetes kismamakent szeretkezunk a parommal. Eddig óckodtam a spermajatol, mert nem tudtam pontosan hogyan hat ránk *. *

Figyelt kérdés

Miutan utanaolvastam, megbeszeltuk h artalmatlan,ezert legutobb már (szebben nem tudom)...belèm èlvezett.

Masnapra viszont ugyanolyan sikamlósságot ereztem mint terhessègem előtt, peteèrèskor.

Ez vajon normalis ?

Massal is van ez igy ?

Erre vonatkozo cikket, infot sehol sem talalok,orvoshoz meg csak januar vegen megyek. Erdekelnenek a tapasztalataitok.

Koszi,

Maczababa

2016. jan. 1. 22:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kedves Elany!

(es akik ertik a problemamat)

2eve az elso babammal elveteltem. Csupan ezert aggodom -szinte mindenen.

Bocsassanak meg ezert az Ostobák ! Szerenykent is ez a velemenyem rolatok....

A vedonom fiatalabb mint en, es a terhessegemmel azonos ideje "űzi az ipar", azert ereztem magam rakenyszerulve h a tapasztaltabbakhoz forduljak.

De koszonom a megnyugtato szavakat.

Ostobák!

Üzenem nektek :

Lattam mar egy ket valoban ostoba kerdest...jo idotoltest ! :P

Üdv, a Szereny sminkeletlen

2016. jan. 3. 22:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha probléma mentes a terheséged,orvosod nem tilt el a szextől,csináld amig jol esik akrá szülésig
2016. jan. 6. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!