Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen -szex -spermával? ...

Terhesen -szex -spermával? 15hetes kismamakent szeretkezunk a parommal. Eddig óckodtam a spermajatol, mert nem tudtam pontosan hogyan hat ránk *. *

Figyelt kérdés

Miutan utanaolvastam, megbeszeltuk h artalmatlan,ezert legutobb már (szebben nem tudom)...belèm èlvezett.

Masnapra viszont ugyanolyan sikamlósságot ereztem mint terhessègem előtt, peteèrèskor.

Ez vajon normalis ?

Massal is van ez igy ?

Erre vonatkozo cikket, infot sehol sem talalok,orvoshoz meg csak januar vegen megyek. Erdekelnenek a tapasztalataitok.

Koszi,

Maczababa

2016. jan. 1. 22:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Én értem,mire gondoltál.Kivéve a sikamlós részt.Pedig úgy látom,az érdekel.Én is annyit tudok írni,hogy ami még nem ürült ki sperma sikamlóssá tesz.Nyugi,semmilyen hatása nincs a gyerekre a sperma.Oda sem jut hozzá,mert védi a magzatburok.
2016. jan. 2. 08:50
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
A szerény kismama ostobázik... Ez ám az öngól :)
2016. jan. 2. 09:18
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Hogy érted azt, hogy hat rátok?

Mitől félsz?

Ha elmesélnéd, akkor megértenénk..nem lepontozni kell, hanem megfogalmazni ezt az egészet, kerek egész mondatokban..

Szerintem ezt az orvosodnak ne említsd, mert butának fog nézni.

2016. jan. 2. 10:42
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
Rászárad majd a baba orrára a sperma, úgy hat rá ...
2016. jan. 2. 11:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Valaki linkelje már be légyszi azt az "összeállt spermás" kérdést, kíváncsi lettem... :D :'D
2016. jan. 2. 13:44
 16/22 anonim ***** válasza:
2016. jan. 2. 14:05
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Terhesebb nem leszel tőle. A gyereket meg védi a zárt méhszáj, meg a magzatburok...
2016. jan. 2. 14:24
 18/22 anonim ***** válasza:
basszus, az a nő se normális, undorító :DDDD
2016. jan. 2. 15:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Jujj, basszus... kösz a linket :D
2016. jan. 2. 15:49
 20/22 Elány ***** válasza:
31%

Lehet h le leszek pontozva de sokkal kevésbé tartom bugyutának ezt a kérdést, mint amikor megkérdezi h ha 3 napja sexelt akkor holnap csinálhat e tesztet mert már 2 éve probálkoznak...

Elég sok helyen olvasni h a spermának méhösszehúzó hatása van ugyan ugy mint az orgazmusnak. Igaz ezek a terhesség végén indithatják be a szülést (ahogy én olvastam) ha nem vagy veszélyeztetett ugyan olyan sexuális életet élhetsz csak az exrém dolgokat és durvaságot ki kell hagyni nekem ezt mondta a védőnő!

Gondolom Kérdező ezzel kapcsolatos félelmekkel volt. Mellesleg nálunk párom nem mert ( sőt annyira h nem is tudott ) teljesen ellazulni amig többet nem olvastunk utána.

Kedves Kérdező! Ha itt nem is kapsz mjndig hedves kielégitő választ nem kell az orvosi vizsgálatot megvárnod! A védőnőt bármilyen kérdéssel hivhatod és egyes véleményekkel ellent3teben NEM FOG BUTÁNAK NÉZNI!!!! Inkább kérdezz mint hogy baj legyen!

Kellemes babavárást!

2016. jan. 2. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!