Terhesen -szex -spermával? 15hetes kismamakent szeretkezunk a parommal. Eddig óckodtam a spermajatol, mert nem tudtam pontosan hogyan hat ránk *. *
Miutan utanaolvastam, megbeszeltuk h artalmatlan,ezert legutobb már (szebben nem tudom)...belèm èlvezett.
Masnapra viszont ugyanolyan sikamlósságot ereztem mint terhessègem előtt, peteèrèskor.
Ez vajon normalis ?
Massal is van ez igy ?
Erre vonatkozo cikket, infot sehol sem talalok,orvoshoz meg csak januar vegen megyek. Erdekelnenek a tapasztalataitok.
Koszi,
Maczababa
Ne aggódj, nem leszel terhes újra terhesség alatt.
Még soha senki nem élvezett beléd? gyanítom igen, valahogy csak megestél. Akkor nem érezted, hogy kifolyik a sperma???
Ne,ne,ne,ennyire nem lehet valaki barom!
Bár a múltkor volt itt egy csaj,aki az összeállt ge,cit fényképezte és rakta fel, mert nem tudta mi az...
Amikor gyereket csináltatok,nem éreztél sikamlósságot??? Vagy csak pontosan egy darab hímivarsejtet engedtél be a lyukadon???
Miért nem azelőtt néztél utána, hogy megvontad kettőtöktől az intimitást? Nem értem.
Amit érzel, az maga a sperma, ami kijön belőled (igen, akár másnap is), esetleg az aktuális terhességi folyásod.
Mi még mindig naponta vagyunk együtt, és nekem is ilyen, amikor kijön belőlem a sperma, sőt később még vérbőséget is érezhetsz majd a szeméremajkaidban a szextől. Ez sem baj.
Az orvostól nyugodtan megkérdezheted, ezért az orvosod.
30hkm
Kedves Ócsároló Kisokosok!
Ha valaki a nicknevemről ítèl meg, annak gratulálok.
Sminknelkuli, szereny 28eves kismama vagyok, 2eve varjuk a Csodat, es igen!!! sokat olvastam a tèmáról. Ezelott is es mint emlitettem most h babat varok , kifejezetten a "sperma-kismama" kapcsolatrol is...
Nem vagyok gyökèr, felismerem a sperma es a nyák kozotti kulonbseget !
Ostobák, akik mèg a kerdest sem ertitek,es unalombol valaszolgattok gusztustalan modon, kimèljetek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!