33-34 hetes kismamik, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Kisfiú vagy kislány lakik a pocakban?
Szia!
Én ma vagyok betöltött 34 hetes. Mostanában egyre feszültebb vagyok, fáradékonyabb, érzékenyebb. Második babánkat várjuk, van egy 3 éves fiam, ő pedig odabent kislány - aminek nagyon örülünk.
Jó lenne már túllenni a szülésen, nálam lehet, hogy császár lesz, az első is az volt.
Várom már nagyon, hogy láthassam!
Könnyű szülést és kitartást még erre a kis időre mindenkinek!
Sziasztok!Csatlakozom hozzátok,ma töltöttem a 33.hetet!
Első baba lesz,kislányt várunk,Nóri lesz a neve!Már nagyon-nagyon várjuk!Egyre nehezebben viselem a hátralévő időt,nagyon szeretném ha már május lenne és a karjaimban tarthatnám a kislányom,szeretném már biztonságban tudni!Az éjszakák szörnyűek,alig tudok aludni.A kicsi már a 28héten befordult,holnap megyek UH-ra,rem.akkor sok mindent megtudok róla és kicsit megnyugodhatom,hogy minden rendben!Kitartás mindenkinek erre a pár hétre!
Szia,én ma töltöm a 33. hetet, eddig semmi panaszom nincs, azonkívül, hogy este nehéz megtalálni a tökéletes helyzetet. Én még két hetet dolgozom.
És az első kislányomat várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!