26 hetes kismamik, mekkora a pocakotok? Haskörfogat, köldöknél? Én 176cm vagyok és 65kg nekem 92cm Valamiért nem nő! Kislány lesz
Azért ne gondold, hogy a nagy pocak az jobb! :)
165 centi és jelenleg 83 kiló vagyok. 112 centi a pocakom. A plusz rajtam most 7 kiló, ami szinte teljes egészében a pocira ment. Már azzal húznak, hogy mi van, ha ketten vannak. Erre én, akkor az a 21. héten (akkor voltam utoljára uh-on) kiderült volna! :)
Ne aggódj, a te pocid is fog nőni! Minden jót!
28 hetes kismami
Nekem 112 cm fölött van már! 168 cm vagyok, és sajna már 93 kg! 80-nal kezdtem! :S jah és még csak 29 hetes vagyok!
Szóval ne aggódj, ez tényleg alkati kérdés!!!
Boldog baba várást!
29 hetes kismama
szia!
en 170 centi vagyok,58kg-rol indultam,most vagyok 70...
es a haskörfogatom pont 100cm.eleg hirtelen nö a pocim,lehet,hogy te is nemsokära beindulsz. :)
26hetes kismami
szia!
172cm vagyok és 66kg...nekem most köldöknél: 96cm.
25 hetes kismama
Én 23 hetes vagyok.
158 cm, és 5 kg plussz van rajtam.A haskörfogatom köldöknél:102cm.Ja és ha minden igaz akkor kislányt várok:))))
Majd megnő a tiéd is:)
Szia!
Én 175 cm vagyok, 66 kg és a pocim szintén 92 cm! Csakhogy én 29 hetes vagyok. Én is aggódtam a kis pocim miatt, de mivel a kisfiam szépen növöget, mindig nagyobbnak mutatja magát a koránál, ezért nem aggódom. Legalább könnyebben visszaáll a hasunk!
Szia
Szintén 26.hétben járunk, második babát várom (a pocaklakó kislány a nagyobbik, fiú) 160cm magas vagyok és most 77kg a haskörfogatom 106cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!