Ha előre tudod, hogy valamiért császáros leszel, választanál szülésznőt vagy ez esetben nem?
Első vagyok:
Lehet normál esetben én sem fogadtam volna, de a szülésznőm egy régi jó barátom. Szóval természetes volt, hogy Ő ott lesz :)
Első császár volt, nem volt szülésznőm, csak dokim. Nem is volt rá szükségem mert progis volt (faros első baba), nem vajúdtam, a párom ott volt. Annyira amennyire szükségem lett volan a szülésznőre, maximális "ellátást" kaptam.
Mivel nem lesz másfél év a két gyerek között (febr-ban születik a második), valószínű megint császár, így most sem fogok fogadni, csak dokit.
Velem a műtét közben nagyon kedvesek voltak, egyáltalán nem éreztem idegennek a környezetet, az anesztes hölgy nagyon aranyos volt, végig mondta mit lát (comb..popó...), beszélgettünk. A többiek is, na és ott volt ugye a dokim. Teljes bizalommal és sok izgalommal feküdtem.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!