Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. hetben körüli kismamik...

40. hetben körüli kismamik mennyi a becsült sulya a kislany babatoknak?

Figyelt kérdés
En babam kb. csak 3 kilos es hozzatettek az orvosok, hogy nem nagy. Szerintetek is pici? Meg hizhat a pocimban ? 40+2 hetes pocis
2009. aug. 28. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, én 39 hetes vagyok. Szerintem semmi gond hogy a babádat 3000g-ra becsülték, egy ismerősöm minkét gyerekét 40. hétre 2800g-al szülte és makk egészségesek, tehát egyáltalán nem számit. Nekem 37. héten 3300-ra becsülték és azt mondták max 150g-ot hizik egy héten, tehát elvileg olyan 3700g körüli lesz amikor megszületik, én meg azért izgulok hogy ne legyen 4 kilós! A súly adottság kérdése, ettől még egészségesek! Könnyű szülést
2009. aug. 28. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
szia!Én már nem vagyok terhes, de a 3kg-os baba szerintem teljesen jó.A becslésről meg annyit hogy nekem 4 kg-os babát saccoltak és 3,5 lett, úgyhogy erre ne alapozz 100%-osan.A szülésnél meg jól jöhet hogy nem "óriás".Minden rendben lesz:)
2009. aug. 28. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszike csajok
2009. aug. 28. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj emiatt, egy 3 kg-os baba egyáltalán nem pici!

Egyébként ne nagyon higgy az UH alapján becsült súlynak, az én kisfiamat szülés előtt egy héttel 3200g-ra becsülték, majd 4170g-mal született a 39.hét végén.

2009. aug. 30. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem a 3 kilós baba nagyon jó:) Én kislányom is 3080-al született és nagyon formás baba volt. Legalább könnyebb lesz megszülnöd:)
2009. aug. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!