29 hetes kismamik ti érzitek hogy mije hol van a babátoknak?
Figyelt kérdés
Én nem érzem, nem tudom kitapintani, csak sejtem...2010. dec. 1. 16:35
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit, ha mész uh-ra. Nekem mindig megmutogatja a hasamon, hogy mije hol van.
2/6 anonim válasza:
Én is csak sejtettem, uh után már biztosabb a dolog, de amúgy sohasem tudtam, hogy pontosan mit is csinál, melyik testrészével.
3/6 anonim válasza:
Én mindig azt figyelem, hogy merre felé rugdal.
Általában a hasam felső részében érzek nyomást, ergo ebből kifolyólag valószínű, hogy a fejecskéje lefelé van, vagyis a "helyes" irányban.
:D
4/6 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Én mindig azt hittem, hogy a lábával mér rám nagy hatalmas rúgásokat, majd uh-on kiderült, hogy az a háta - ugyanis: a kedves kis lábacskáit folyamatosan a méhem falán pihenteti, és mikor elrugaszkodik onnan, akkor "ütődik" a háta oda, ahol azt hittem, hogy a lába van :)
5/6 anonim válasza:
Bocsi a beleszólásért az utolsóhoz, de a picurkád nem tudja máshol pihentetni a lábát, csak a méhed falánál. Ez az egyetlen bútordarab a méhlepényen kívül az egyre szűkülő lakosztályában:))
6/6 anonim válasza:
Én a 28 hetes Uh-ig mindig simogattam a hasamon kidudorodó kisfiam fenekét. Aztán az UH-n kiderült, hogy faros a drága, és amit én popsinak hittem simogatás közben, az a kis fejecskéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!