Kreatív Kismamik, mit készítetek házilag a babátoknak, illetve a kelengyébe, vagy a babaszobába?
Jaj, de ügyesek vagytok!!! :))
Nálunk csak babasarok lesz, külön szobája még nem lesz sajnos, úgyhogy annyira nem tudunk terjeszkedni, mert kicsi a hálónk is... De a dekorációt azt én készítem. Decoupage-képeket készítettem, édi szalvétákból, meg most készül egy ágy fölé lógatható, gyurmafigurákból készített forgóka, amit ugyan el nem ér majd a baba, de a légmozgással mozognak majd a könnyű, színes figurák.
Ha újra belejövök a kötésbe, akkor télire készítenék neki egy sálat és egy takarót. :)
De szívesen várok még ötleteket. :)
Én hímezni tudok és szeretek. fejvédőt tervezek, későbbi időszakra majd párnát rajta egy édi alvó báránykával, kis kockát, rajta állatfigurákkal vagy számokkal, még később magasságmérőt.
Ja, és mindenképpen egy születésértesítőt vagy mi a szöszt. Pelenkában lóg rajta egy alvó maci, mint valami mérlegen, és alatta van a név, születési dátum, hossz és súly, amivel született. Ez lesz az első, még ha nem is fogja értékelni a kicsi azonnal. :-)
Nagyon sok mindent készítettem, ill. készítek a lányoknak.
Gyerekágyra köthető zsebes tartó.
Gépkocsi első ülésére rögzíthető tároló (ezt ellopták a kocsinkkal együtt)
Ágynemű, ágyneműhuzat, nem csak a saját csemetéimnek
Játszószőnyeg (ezt nem magunknak, rokon gyereknek)
Kistakaró, díszpárna (ezt kötöttem)
Sapka, sál, kesztyű (ezt is több gyereknek, varrtam)
Fürdőbugyi, tréninggatya, kapucnis felső, kis szoknya, trikó, fürdőlepedő, ünneplős ruha (az egész családnak: egy anyagból a gyerkőcnek ruha, anyának ruha, apának pedig nyakkendő - esküvőre mentünk)
Gyerekszobába én nem szeretem a porfogókat, így csak az ablakra, ajtóra csináltam üvegmatricákat, ezeket évszakonként cserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!