Szeretnék a gyerek szoba falára mese figurákat festeni, házilag, de nincs jó kézügyességem. Hogy valósítsam meg? A tempera festék árt a babának? Mit javasoltok?
szia!
én láttam valahol olyat,hogy diavetítővel a falra vetítették a képet,és úgy rajzolták körbe.
Ha tudsz szerezni indigót (tintás másolópapír, talán papírboltban még lehet kapni), akkor nyomtathatsz képet és átrajzolod.
De a kifestéshez ne temperát használj (nem árt a babának, a gyerekeknek sem árt, pedig egy-egy rajzórán szinte fürdenek benne), nem fog a falon szépen mutatni. Lehet kapni kifejezetten falra való festéket, rengeteg színben, nem is nagyon drága. Ez tuti gyerekbarát, mosható stb. Ez hobbiboltban találod meg. Ott még többet tudnak segíteni ebben.
A szomszédomék is ilyennel csinálták meg a Micimackóból az összes figurát, csodaszép a kislányuk szobája.
Én is az írásvetítőt javasolnám. Azzal a méretet is tudod változtatni. A kiválasztott képet egyszerűen fóliára másolod/másoltatod, és kivetíted. Én is ezt fogom csinálni. Már gyűjtöm a képeket. Szerintem a tempera nem árt a babának, én is azzal akarok majd dolgozni.
22 hetes Km
Szia,Én hupikék törpikével dekoráltam ki a fiam falát !
Kinyomtattam A/4 lapra fekete fehéren a képeket és kiszíneztem temperával, majd lelamináltam és úgy raktam ki a falra. Mert ki tudja mi fog neki tetszeni, így tudom cserélgetni,és nagyon éveztem a festegetést.
Mi temperával festettünk és projektorral vetítettük a falra. Apa rajzolta cerkával én meg festettem.
Szuper jó családi progi:)
Van pár képe itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!