Miskolci kismamik! Másnál is 2-3perc alatt lezavarták a 18. heti UH-ot?
Figyelt kérdés
Ma voltam,van fogadott dokim,csak az sztk-ba csinálja az UH-okat,és párperc alatt végeztünk,mondjuk már az asszisztens 2szer jött be ezalatt az idő alatt is hogy mennie kéne a másik szobába,mert ott is "rendelt" a terhesgondozáson...Aggódom hogy mindent megtudott e nézni alaposan,mivel ez ugye genetikai UH.Pláne így hogy az én kicsifiam harántfekvésbe volt.:S Ugye lehetett volna látni ha bármi baj lenne?Azt mondta rendbe van,de akkor is aggódom.Másnál is 2-3perc?(19h)2010. márc. 24. 21:28
11/15 A kérdező kommentje:
Én a Semmelweisbe fogok,Fenesi Istvánnál.Te?
2010. márc. 25. 13:50
12/15 anonim válasza:
08:57-es vagyok!Semmelweis, Koleszár Andrea!Nekem Fenesi csinálta a18 hetes uh-ot!:-)Nekem szimpi orvos!A barátőn is hozzá jár!:-)
13/15 A kérdező kommentje:
igen,az szerencsére:)én is megvagyok vele elégedve.
2010. márc. 25. 14:45
14/15 anonim válasza:
Én a Megyeiben fogok szülni,Dr. Kerek Gyulánál.Valaki tudna róla valamit írni,mennyiér szülhetek nála,mert még erről nem beszéltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!