Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci kismamik! Másnál is...

Miskolci kismamik! Másnál is 2-3perc alatt lezavarták a 18. heti UH-ot?

Figyelt kérdés
Ma voltam,van fogadott dokim,csak az sztk-ba csinálja az UH-okat,és párperc alatt végeztünk,mondjuk már az asszisztens 2szer jött be ezalatt az idő alatt is hogy mennie kéne a másik szobába,mert ott is "rendelt" a terhesgondozáson...Aggódom hogy mindent megtudott e nézni alaposan,mivel ez ugye genetikai UH.Pláne így hogy az én kicsifiam harántfekvésbe volt.:S Ugye lehetett volna látni ha bármi baj lenne?Azt mondta rendbe van,de akkor is aggódom.Másnál is 2-3perc?(19h)
2010. márc. 24. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én miskolci vagyok ugyan de Bp-en lakom már évek óta és itt is szültem. Itt se volt több 3-4 percnél a genetikai uh. Biztosan látja ha baj van azért gondolom nem ma kezdte. Nem is értem mi értelme van ilyen kezelni ezt a 18.heti uh-t. Minden alkalommal ugyanolyan alaposan (vagy nem) nézik.
2010. márc. 24. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Bocs. Tehát...ilyen kiemelten kezelni...
2010. márc. 24. 21:32
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm,hát remélem hogy tényleg lehetett volna látni ha van valami..de időm se volt most kérdezni..
2010. márc. 24. 21:33
 4/15 anonim ***** válasza:
rendben
2010. márc. 24. 21:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát én nem miskolci vagyok hanem győri, de nálam is hamar lezavarták, kb 2 perc volt, és nem túlzok. De hát azt mondták többen is, bízzak a doktor úrban, mert idős tapasztalt....
2010. márc. 24. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Én miskolci vagyok.

A megyeiben is elég gyorsan lezavarják, bár nekem ismételni kellett, mert nem látta a dokim a gyerek gyomrát a képernyőn. Fél óra múlva meglett :-)

Szóval az alapossággal én meg voltam elégedve, bár hozzáteszem, hogy a genetikus doki a saját orvosom is.

De a többi kismama is elég gyorsan végzett.

2010. márc. 25. 06:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia!Úgy látszik mindenhol igy csinálják.Én Debrecenben voltam a Klinikán,rengeteg kismama,kb 2 perc alatt lezavarták,mondani semmit nem mondtak,úgy kérdeztem meg egészséges e?Én is csalódtam,azt hittem egy ilyen fontos vizsgálatot,alaposabban néznek,de ezek szerint "igy kell".

Mi voltunk azóta 23 és 32 hetesen is az sztk-ban,ott már alaposabban figyelték,még nekem is mutogatták a babát,hál istennek minden rendben van vele.A debrecenieknek és inkább az Sztk-s uht ajánlom aki teheti ott csináltassa meg.

2010. márc. 25. 07:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én miskolci vagyok!Nekem is 3-5 perc volt az egész!Semmit nem mondott a doki,ezért 22 hetesen elmünt 4d-re ahol végre megnyugodhattam,hogy minden rendben van!Sajnos ez a magyar egészségügy!Sz@r!:-)26 hetes kismama
2010. márc. 25. 08:57
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.:)Mi 16hetesen voltunk 4D-n,legközelebb csak a 26.hét körül megyünk.A kezeit,ujjait,lábait mutogatta,az oké,de olyanokat hogy mondjuk az agya vagy gyomra vagy ilyenek rendbe vannak e,azt nemtudom,hogy nincs e benne ciszta vagy akármi,mert sokszor olvastam itt,és ettől tartok kicsit hogy megnézte e alaposan ezeket is..:SLehet túlaggódom,első baba,de akkoris,féltem.:S Köszönöm mégegyszer nektek,és boldog babavárást mindenkinek!:)
2010. márc. 25. 10:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is kb.3 perc volt az egész,és a megyeiben csinálta az orvosom.Eléggé aggódtam,h ennyi idő elég volt e ,h mindent alaposan megnézzen,de csak szólt volna,ha lát vmit. Kinél fogsz,fogtok szülni miskolciak??? Jó babavárást!25 h mami
2010. márc. 25. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!