Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek magasabb lett a vércukr...

Akinek magasabb lett a vércukra terhelés után, azt elküldték szemészetre, hasi uh-ra és egész napos vérvételre a diéta megkezdése után? A hasi uh-on mit tudnak kimutatni ilyenkor?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 14:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én már a héten le akartam tudni, mert azt nem mondták, hogy lehet előtte nap is, de mivel minden nap kellett mennem valamiért, így már nem volt erőm menni még pénteken sem. Megnyugtat a válaszod, hogy te is itt voltál és így akkor biztosan tudom, hogy hogy fog menni ez az egész. Köszönöm szépen a válaszodat és a biztatást!
2010. márc. 27. 17:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy várni kell a vérvételekre sokat? Mert én nem Miskolcon lakom és haza fogok jönni minden vérvétel után, mert már nem bírok ülni sokat. Te sem ültél ott egész nap, igaz?
2010. márc. 27. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Dehogy ültem ott! :) Én is haza mentem 2 vérvétel közt, egyébként is nagyon rendesek, nem váratják a kismamákat, hanem előre veszik, leghosszabb várakozás 5 perc volt.
2010. márc. 27. 17:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!:)
2010. márc. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!