Teszt pozitív, de az ultrahangon miért nem látszik még
semmi?
Figyelt kérdés
Pozitívat teszteltem már a múlt héten, de ultrahangon még nem látott az orvos semmit, már egy hetet késett, szóval 2-3 hetes lehetek az együttlét után számítva. Baj, ha még ilyenkor nem láttak semmit? Lehet méhen kívüli? Nem szeretném,ha az lenne. Nincs semmi tünetem a mellfeszülésen kívül, se hányinger, se vérzés, semmi. Mi a méhen kívüli terhesség tünete?
Ilyenkor még csak a megvastagodott nyálkahártyát látja, nincs az az uh- ami ilyen korai terhességet ki mutat. Mi volt pontosan a leletedre írva?
2010. márc. 26. 13:29
12/18 anonim válasza:
Nekem ugyan ez volt, teszteltem de a doki nem látta, csak vastag méhnyálkahártyát kiszámolta kb mennyi idős lehetek hmhm.. mondta majd visszarendelt köv héten. Elmentem csináltak vérvételt ott kimutatta h terhes vagyok aznap megnéztek uh-n ott sem volt semmi csak még vastagabb mhártya. Délután be is fektetett egy hétre méhen kívüli gyanúval. Ez volt hétfőn, minden másnap vérvétel és uh szerdán mikor lecsoszogtam uh-ra már látták a petezsákot!! Azt mondta az uh doktornő hogy nem is érti miért kell ennnyire siettetni a dolgokat, és pénteken már látszott h nővöget, a vérvétel eredméyne is jó volt. Hazaengedtek 3 hét múlva rendelt vissza akkor már volt szívhang is. nem tudom hány hetes lehettem mert el volt csúszva a ciklusom de mikor kiengedtek mondta a doki h most lehet 4-5 hetes. Jah és nekem nem volt semmi tünetem az égvilágon! Éppen csak h nem jött meg, azt mondják a méhen kívülivel nagyon nagy fájdalmak vannak ha az nincs nincs gond. Ne aggódj fel a fejjel!
2010. márc. 26. 13:40
13/18 anonim válasza:
Én a kimaradt mensi után 2 héttel mentem(mindig 28 naposak a ciklusaim),és hasi UH-al is látta a doki a kis "mazsolaszemet" a méhemben.
2010. márc. 26. 13:46
14/18 anonim válasza:
Nyugii, ott baba van!
Ilyenkor meg az Uh is csak azt mondja, hogy felhamlas sejtheto. nekem ugyan ez volt :) 37 hetes kismama
2010. márc. 26. 14:32
15/18 anonim válasza:
én a 33. napon mentem, mert régota vágytunk babára. és a 33. napon hüvelyi uh-n nehezen de látott egy 3 mm-s csomot, no ez a bébi már 23 hetes a pocakomban és csak halvány tesztek voltak.
32
2010. márc. 26. 15:04
16/18 A kérdező kommentje:
Ultrahang leletemen 15 mm-es nyálkahártya vastagság és 46*58mm az uterus nagysága, méhem nagysága, ami azelőtt 40*55mm-es volt az előző hónapban, amikor peteérést néztek és 5 mm-es nyálkahártya vastagsággal.
2010. márc. 26. 15:57
17/18 anonim válasza:
Uterus = Méh, annak a nagysága nem lehet akkora amekkorát te írtál, mert az minimum hét-nyolc centi kell, hogy legyen, azok az adatok valószínűen a petefészked nagyságát jelöli, ne aggódj, nagyon szép vastag a nyálkahártyád, ebből baba is lehet akár!
2010. márc. 26. 16:43
18/18 anonim válasza:
4 hetesen meg 2 naposan a dokim akárhogy is keresgélte hüvelyin uh-n,nem látott semmit.Visszarendelt egy hét múlvára.Akkor lehetett már látni,hogy egyes élő terhességet állaított meg,de szívhang még nem volt.Így most visszarendelt 3 hét múlva,de a jövőhéten csütörtököm megyek,mert kicsit gubanc lépett fel(karamell színű folyás),és megilyedtem:(
Ha megvizsgál talán már szívhang is lesz mert akkor leszek 7+2 hetes.
Szerintem ne aggódj,egy hét múlva kiderül,hogy minden rendben !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!