2 teszt pozitiv lett. A doki ultrahangon még nem lát semmit. Kb 3 hete volt peteérésem. Lehetek terhes?
a pozitív teszt az pozitív teszt :D úgyhogy gratulálok. Én a mensi elmaradásától számított 7. héten voltam dokinál és akkor azt mondta hogy még elég picurka, de ott van. Nem jó hamarabb menni, mert valószínűleg nem lát még semmit. Vigyázz magadra!
Üdv
16. hetes kismami
Szia! Olyan nincs, hogy korán mentél, ha már pozi teszted is van! Inkább hamarabb, mert ha baj van, akkor még tud gyógyszert adni a dokid!
Lehetsz terhes persze, biztosan az is vagy. Nekem is később van a peteérésem, így az elején még nálam sem látszott semmi. Nyugi, ilyenkor pár nap is nagyon sokat jelenthet!
Mikor kell legközelebb menned?
gratulálok!
Először én is korán mentem, 2 nappal az elmaradt mensi után, meg se vizsgáltak, azt mondták jöjjek vissza ha már 10 napja késik. Akkor már szép nagy petezsák volt, rá 10 napra már szívhang is.
Légy türelmes, nemsokára meglátod a Babódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!