Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teszt pozitív, de az ultrahang...

Teszt pozitív, de az ultrahangon miért nem látszik még semmi?

Figyelt kérdés
Pozitívat teszteltem már a múlt héten, de ultrahangon még nem látott az orvos semmit, már egy hetet késett, szóval 2-3 hetes lehetek az együttlét után számítva. Baj, ha még ilyenkor nem láttak semmit? Lehet méhen kívüli? Nem szeretném,ha az lenne. Nincs semmi tünetem a mellfeszülésen kívül, se hányinger, se vérzés, semmi. Mi a méhen kívüli terhesség tünete?
2010. márc. 24. 13:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Kérdésedre véleményem szerint még a 2-3 hetes terhességet nem mutatja ki csak a vérvizsgálat, illetve a teszt.

Én is most teszteltem pozitívat, holnap megyek nőgyógyászhoz, mert pajzsmirigy értékem határ felett van.

Szóval még ne aggódj, sztem még nem látható.

2010. márc. 24. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
2010. márc. 24. 13:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, légyszíves írd majd meg, hogy mit mondott neked a doki, köszi előre is, kiváncsi vagyok, hogy neked látnak-e már valamit.
2010. márc. 24. 13:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mensi első napjától számoljuk a terhességet, úgyhogy ha már 1 hete késik, akkor 5 hetes vagy. Elég korán mentél,ilyenkor már van hogy látnak petezsákot, de nem mindig,úgyhogy még ne aggódj, biztosan csak nem látszik még. Mikor kell visszamenned?
2010. márc. 24. 13:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva kell visszamennem ultrahangra.
2010. márc. 24. 13:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknál előfordult már, hogy a teszt pozitív, de a doki nem látta. Ő ugyanis nem szakember (az ultrahangos kütyükkel kapcsolatban). Menj el egy olyan helyre, ahol ultrahangos szakember vizsgál meg, ő már látni fogja, ha van.
2010. márc. 24. 13:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
két dologban jártas vagyok. méhenkívüli terhességem is volt és a rá követhező terhességemkor túl korán mentem dokihoz (5 hetesen), nem volt biztos a látottakban, így visszarendelt. neked biztosan nem méhenkívüli. mi szerepel pontosan az uh-s papírodon? összevethetnénk az enyémmel...ha gondolod.
2010. márc. 24. 14:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is igy jártam. 4 5 hetes lehettem mikor elmentem, nekem nagyon kemény elhasi görcseim voltak, és a melleim is feszültek. Más tünetem az elején nekem sem volt. 7 hetes voltam mikor csináltam egy tesztet mert mi van ha nem látta alapon (a menseszem össze vissza jön, igy arra nem adtam hogy nem jött meg!) És az nekem is pozitiv lett. Felhivtam a dokim mire kikelt magából, hogy 2 3 hete voltam nála akkor miért nem látta. Azért adott egy időpontot és be mentem. Akkor már 9 milis volt:) Nem tudom miért nem látta...

11 hetes kismama

2010. márc. 24. 14:06
 9/18 anonim ***** válasza:
69%

Én az 5. héten (fogantatástól számítva 2,5 hét) pozitívat teszteltem és egyből orvoshoz mentem. Egyből kimutatta az UH, csak még azt nem tudták megállapítani,hogy élőterhesség-e vagy nem,mert szívhangja még nem volt a picinek.Hozzá tenném,azt is megtudták állapítani,hogy méhen belüli terhességről van szó.

Azt mondta az orvosom,hogy állpozitív teszt nincs.Furcsának találom,hogy nem mutatott semmit,az UH,mert ha nem is terhesség,hanem például ciszta,azt is mutatnia kellett volna.

2010. márc. 24. 14:44
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim, hogy csak 9 10 hetesen menjek először, akkor már tuti van szívhang is meg minden.

Szerintem nagyon korán mentél dokihoz.

2010. márc. 26. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!