Teszt pozitív, de az ultrahangon miért nem látszik még semmi?
Kérdésedre véleményem szerint még a 2-3 hetes terhességet nem mutatja ki csak a vérvizsgálat, illetve a teszt.
Én is most teszteltem pozitívat, holnap megyek nőgyógyászhoz, mert pajzsmirigy értékem határ felett van.
Szóval még ne aggódj, sztem még nem látható.
Szia!
Én is igy jártam. 4 5 hetes lehettem mikor elmentem, nekem nagyon kemény elhasi görcseim voltak, és a melleim is feszültek. Más tünetem az elején nekem sem volt. 7 hetes voltam mikor csináltam egy tesztet mert mi van ha nem látta alapon (a menseszem össze vissza jön, igy arra nem adtam hogy nem jött meg!) És az nekem is pozitiv lett. Felhivtam a dokim mire kikelt magából, hogy 2 3 hete voltam nála akkor miért nem látta. Azért adott egy időpontot és be mentem. Akkor már 9 milis volt:) Nem tudom miért nem látta...
11 hetes kismama
Én az 5. héten (fogantatástól számítva 2,5 hét) pozitívat teszteltem és egyből orvoshoz mentem. Egyből kimutatta az UH, csak még azt nem tudták megállapítani,hogy élőterhesség-e vagy nem,mert szívhangja még nem volt a picinek.Hozzá tenném,azt is megtudták állapítani,hogy méhen belüli terhességről van szó.
Azt mondta az orvosom,hogy állpozitív teszt nincs.Furcsának találom,hogy nem mutatott semmit,az UH,mert ha nem is terhesség,hanem például ciszta,azt is mutatnia kellett volna.
Nekem azt mondta a dokim, hogy csak 9 10 hetesen menjek először, akkor már tuti van szívhang is meg minden.
Szerintem nagyon korán mentél dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!