Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen pici barnázás?

6 hetes terhesen pici barnázás?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem! A hasam fàjdogál pár napja. Ha fekszek nem vészes meg nem is folyamatos ez a fájdalom. Pici barnázást vettem észre a bugyimon de mivel pont piros volt rajtam nem láttam annyira a színét. Csak egy vékony csík volt. Felhívtam az asszisztenst aki megadta a doki számát. Azt mondta ha elenkpiros lesz a vérzés és több akkor menjek a kórházba! Kisírtam magam, elszomorodtam! Január 4-én megyek orvoshoz hogy addig hogy fogom kibírni...
2015. dec. 23. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem kis barnával kezdődött, majd másnap erősebb, még erősebb, és egy hét múlva megjött...
2015. dec. 23. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is így jártam pont tegnap reggel vettem észre a bugyimon csak egy.kis barna pacát.Felhívtam.a kórházat és mondták is,hogy menjek be.Megvizsgált s doki mondta hogy lát egy pici színes folyást.De ne izguljak.Kaptam ultrogestan hüvelybogyot 12. Hétig kell használnom 3 x 1 ez. Sokat kell pihennem.Még este voltak görcseim eddig még nem nagyon fordult elő.Arra meg magnerotot vettem be és szerencsére elmúlt.Egyébként a kórházban.mondták,hogy a barnázás se normális terhesség alatt.Remélem bementél azóta a dokihoz.
2015. dec. 24. 08:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Bent vagyok a kórházba, tegnap este 11-kor élénkpiros vérzésem volt de csak a wc-papíron. Ma is reggel halványan ott volt a papíron. Reggel bejöttünk az ügyeletre. Bent tartanak 2-3 napig! Vettek öt kis üvegnyi vért , az eredményt még várom. Pisilnem is kellett. A méhszáj zárva. Hüvelyultrahang volt. Láttam a kis petezsákot, nagyon meghatódtam. Rendben van vele minden. A vér esetleg a méhnyakból jöhetett azt mondta a doki.
2015. dec. 25. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem minden -oké lesz.Én szerencsére megúsztam.Sokat pihenj..
2015. dec. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!