Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen enyhe vilagos...

6 hetes terhesen enyhe vilagos barnas folyas bajt jelent?

Figyelt kérdés
Vasarnap reggel tapasztaltam enyhe barnas folyast, gorcs nem volt, aztan feher folyas volt. Aztan nehany oraval kesobb ismet barnas jelentkezett. Elmentem ugyeletre, csinaltak ver es vizelet tesztet, vernyomast mertek. Aztan az orvos megnezte, hogy zart-e a mehszajam es az volt. Megnyomkodott, tovabbra sincs fajdalom. De mivel angliaban elek es nem tul jo a terhes gondozas, uh-t nem csinalt. Arra holnap kell mennem, mert hetvegen nincs uh. Aggodnom kene? Van tapasztalta valakinek az ilyen barnazasrol?

2014. nov. 9. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez fura. Szinten Anglia, igaz en mar majdnem 12 hetes vagyok. Szombaton volt barnas folyasom, ma mar neztek UH-n, minden ok. Nem kerdezted, biztos, nincs-e UH? De mar vegul is mindegy. Remelem, holnap minden rendben lesz veled. Ha nincs hematoma, akkor en ajanlom a progeszteronkremet, itt nincs progeszteronpotlas. Neten meg tudod rendelni.
2014. nov. 9. 22:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. :) kerdeztem az uh-t, de nincs hetvegen. Nem ertem miert, eleg merges voltam. Remelem ajanlanak valamit. Ez mi is pontosan amit irtal?
2014. nov. 9. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Elofordulhat progeszteronhiamy, ami barnazassal jar egyutt. Erre itt nincs potlas, rabizzak a termeszetre. Otthon van tabletta, vagy kup. Itt neten rendelhetsz kremet, ami progeszteront tartalmaz.
2014. nov. 10. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagy? Vegul minden rendben a babaval es veled?
2014. nov. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!