6 hetes terhesen normalis idonkent bal oldalon enyhe szurkalo erzes? Valamint elhetek szexualis eletet a parommal?
Szia!
Teljesen normális a hasszurka..Én hol a bal oldalon éreztem,hol pedig a jobb oldalon:) Volt mikor elég erős volt ez a szúrás!! És lehet szexelni igen:)
Azt mondják az okosok,hogy ha nincs görcs,vérzés akkor minden rendben:)
Gratulálok a babához:)
Tehát most vagy 6 hetes terhes és csak 3 hét múlvára kaptál időpontot?
Hát nem tudom, de nálunk nem az orvosok diktálnak. Ha én menni akarok akkor megyek. Egy olyan dokival pedig már eleve nem foglalkoznék, aki szerint egy 6 hetes terhességgel nem kell még foglalkozni... és ha méhen kívüli a terhesség (kicsi az esélye, de lehet)? Akkor az életeddel játszol. Az is lehet, hogy a terhességed már elhalt (kicsi az esélye de lehet), és egészségügyi kaparás kéne. Ugye 6 hetesen már szívhang is lehet akár, és ezt sem nézik meg...hát érdekes.
Én is külföldön élek de itt nagyon lelkiismeretesek a dokik és egy nőt sem hajtanak el a kétségeivel (vagy olykor már a hülyeségeikkel).
Egyébként maga a hasszurka normális LEHET, általában mindenkinek van, de úgy, hogy a doki rád sem nézett még...hát.
Szexuális életet pedig LEHET élni, de úgy hogy a doki rád sem nézett...hát.
1000%, hogy azonnal mennék dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!