5 hetes terhes vagyok, sokszor fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Meddig fog ez tartani?
Figyelt kérdés
Az első babámnál is fájt, de nem emlékszem meddig tartott.2007. nov. 9. 13:09
1/2 anonim válasza:
Én 9 hetes vagyok, és igaz, már ritkábban és változó intenzitással , de még mindig fáj.
Én is sokat gondolkodom azon, hogy ha nő a méh, akkor ez végig érezhető lesz, nem? És mirét nem tudtam eddig arról, hogy a terhesség hasfájással jár, ha ez ennyire természetes?
De nem izgulj, semmi baj:-)
2/2 anonim válasza:
Szia!Első terhességem alatt nekem is fájt,és most vagyok 15 hetes,most is fáj!Változó intenzitással ugyan,de fáj.Én is úgy érzem ilyenkor,mintha meg akarna jönni! Én akkor vettem észre ezt,amikor sokat mozgok,vagy sokat emelek!Többet pihenj és szedd a Magne B6-ot!!
Minden jót!!
üdv.:16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!