A méhnyálkahártyán kettő felritkulás?
Figyelt kérdés
Kimaradt a menzeszem a tesztem pozitív. Nagyon az eleje, de rögtön elmentem a dokihoz, mert pcos miatt az előző terhességemnél is kellet használnom utrogestant a baba megtartása miatt. A doki mondga, hogy 19 mm-es méhnyálkahártya, a petefészken is látszik a terhesség és mondta hogy van kettő felritkulás. Ha jól emlékszem 10 mm körüliek. Beírta a gépébe, de most nem adott leletet. Nem is foglalkoztam vele. Páromnak mondtam hogy úgy néz ki baba lesz az uh szerint, de nem részleteztem a paramétereket. Páro.meg azt mondja hogy ő úgy érzi lehet ikrek lesznek. Na ezutá elkezdtem agyalni hogy két felritkulást mutatott doki. Ebből lehetnek ikrek? Doki nyilván nem mondott ilyet gkndolom mert nagyon az eleje.2015. dec. 18. 23:13
2/3 anonim válasza:
Igen, ebből lehetnek!:) Majd írj később, hogy mi lett!:)
3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :-) 3 hét múlva megyünk vissza.
2015. dec. 19. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!