Felritkulás a méhnyálkahártyán vagy korai kezdődő mensit láthatott a doki az UH-on 21. CNon?
Szia, köszi, dehogy írtál meggondolatlanul, és szó sincs róla, h bármi gáz lenne a dokival,sőt, nagyon bízom benne, inkább magmban nem bízom, h jól értettem mit mondott és utólag itt agyaltam, h vajon mi különbözteti meg a kezdődő mensit a beágyazódástól UH képen. Csak mert fura, h ennyivel korábban ha elkezdene már leválni a nyálkahártya, az vajon mit csinál azóta is bent, mert már 6. nap van azóta és vérzésnek de még halvány maszatolásnak sincs semmi jele azóta se.. viszont pont a beágyazódás idején látta ezt a kis vérzést, én éppenséggel elképzelhetőnek tartottam, h esetleg pont a beágyazódás helyét látta, ahol kicsit megbontotta a beágyazódó petesejt a méhfalat. És talán csak nem akart hiú reményeket kelteni bennem a doki, azért nem mondta ezt a lehetőséget. De vsz ezt az egészet csa azért képzelem bele, mert annyira szeretném, ha így lenne :)
mindegy, mostmár tényleg napokon (vagy órákon?) belül kiderül.. ma vok a 26. CN-on, a hőm még fenn (sőt 0,1 tizedet feljebb is ment, most 36,9), de tudom ez sem jelent semmit, max az a biztos jel, ha leesik, szóval akárhogy próbálom is megúszni, marad a türelem.. jaj miért olyan nehéz ez mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!